mynewspapers.net

Hemgjord Tire DressingHelt nya däck ser helt nya och gamla, smutsiga däck se gamla och smutsiga. Redan innan ett däck slitbanor är slitna kan utseendet på däcket försämra utseendet på fordonet. Dyra kemiska däck förband är just det, dyra och kemiska. Du kan förbereda en hemmagjord tire dressing som passar lika bra och varar längre utan kemiska skador på dina däck.

Instruktioner

• Ta bort all smuts från ytan av däcket du vill klä. Lägg tvål och vatten i en hink och torka däcket, att vara generös med tvållösning. Slå någon smuts som fastnat på däcket bort före rengöring och förbereda det för en skinande ny dressing.

• Torka ren däcket med en luddfri trasa för att se till att ytan är smuts gratis. Var noga med att inte lämna ut någon däck yta genom att rulla hjulet framåt och bakåt för att se till att du inte har väl missat något område vilar på marken. Låt däcket torka helt.

• Blanda 1 kopp ättika och 3 msk citronsaft i en skål som rymmer en flaska flytande per däck. Fukta en mjuk pensel hand borste med lösningen och torka på ytan av däcket i en cirkulär rörelse, flyttar runt däcket och beläggning den främre ytan från topp till botten och från yttersidan in i hjulet. Lösningen bör coat gummit helt och även köra på sidan. Låt däcket lufttorka.

• Häll en burk Cola i en skål och med en luddfri trasa päls rengjorda däcket med det. Flytta i en cirkulär rörelse, uppifrån och ned och yttersida in i hjulet. Päls helt en gång och inte päls igen. Låt torka.