mynewspapers.net

Hemgjord texturerat vägg gränsen idéer

Hemgjord texturerat vägg gränsen idéer


Texturerat vägg gränser mer än dela dina väggar, de ger djup och dimension till din heminredning. Texturerat vägg gränser kan vara subtil eller de kan vara arkitektoniska, gör en djärv design uttalande. Välj den stil som fungerar bäst för din övergripande design och du kommer att uppskatta din texturerade vägg gränsen.

Stuckatur

Tejpa utanför det område där du vill texturerat vägg gränsen. Använd låg-tack målartejp för att skapa en tjock kant så du inte får gips över eller under tejpen. Färg gips med färg, välja den befintliga väggen färgen eller en kostnadsfri nyans. Stuckatur i väggen med en liten spackel och arbete i en halv cirkel mönster att efterlikna stuckaturs traditionellt utseende.

Lättnad stenciler

Köpa flera av samma stencilen och tejpa dem på väggen där du vill ha kantlinjen. Blanda gips vägg färg, men använder en högre glans. Till exempel om din vägg är semigloss, använda gloss färg för att färga gips. Tillämpa ett tjockt lager av gips till stencilen, att se till att du täcker alla stencil design. Låt gips för flera minuter. Ta bort tejpen från stencilen och dra det mot dig så det inte stör lättnad gips.

Wood

Skiva 4-av-4 inlägg, att göra skivor olika höjder. Skär några av dessa skivor i hälften för ytterligare variation. Se till att ingen av dem är mer än 4 inches tall när skär. Dra ut väggen gränsen övre och nedre kanter så de är 8 inches isär. Skapa din vägg gränsen genom att limma trä bitar i väggen med byggande klister, att se mönstret är slumpmässiga. Detta är en unik texturerat väggen kant som är bättre lämpad för högre placering på väggen för att undvika skada.

Klädsel

Tillskuret plywood du wall gränsen vara. Klä plywood med täcke vadd och tyg. Använda en häftpistol för att följa vadd och tyg till plywood. Placera stoppade gränsen på väggen och fäst det med efterbehandling naglar. Försänkt naglarna och bogserbåt tyget över nageln huvudet. DAB en liten bit av lim över hålet så att klädseln inte Frans. Dölja naglarna och sömmarna genom limning dekorativa trim till gränsen.