mynewspapers.net

Hemgjord tepåse gåvor

Hemgjord tepåse gåvor


Hälsofördelar av te är betydande; från striderna fria radikaler med dess starka antioxidanter för att lindra stress och oro, är te en värdefull gåva från Moder natur. Du kan göra din egen enkel och kreativa växtbaserade tepåse hantverk och ge gåvan av hälsa till dina nära och kära.

Hjärtformade tepåsar

Visa lite kärlek med dessa sydda hjärtformade tepåsar. Du behöver sax, papper, en nål och vit tråd, bomull muslin och lös te. Rita ett hjärta ca 2,5-av-2,5 inches på en bit papper. Klipp ut hjärtat och använda den som en mall för att klippa ut två identiska hjärtat former från muslin. Håll tunt hjärtan ansikte mot ansikte och sy kanterna tillsammans, lämnar om en 1/4-tums spelrum. När du har sytt ungefär ¾ av hjärtat omkretsen, fyll den tunt påsen med lös te. Avsluta sy resten av hjärtat och snip lös tråden. Göra en bunt av dessa tepåsar och presentera dem i en vacker tekanna för en underbar gåva.

Individanpassade te Taggar

Ta bort tråkiga te Taggar och ersätta dem med dina egna kreativa etiketter. Du behöver för att göra hjärtat te Taggar, papper, sax, röda kortpapp, ett hålslag och bomulls snöre. Rita ett hjärta ca 1 x 1 tum på en bit papper. Klipp ut hjärtat och använda den som mall för att klippa ut flera identiska hjärtat former från den röda kortpapp eller annan god kvalitetspapper. Slå ett litet hål genom varje hjärta och infoga en bit bomull snöre igenom den och gör en knut. Du kan binda den andra änden till alla köpta eller hemgjorda tepåse. Skriva lite anteckningar på hjärtat etiketten om te. Detta projekt gör en billig, men ganska bröllop eller fest favör.

Ansiktstaggar te

Ett roligt och humoristiska sätt att verkligen anpassa ett te tag alternativ är att ersätta etiketten med någons ansikte. Att göra dessa ansiktstaggar, hitta bilder eller bilder och anpassa dem till ca 1 x 1 inches. Klipp ut bara konturerna av ansiktet från fotografiet. Lägg i ansiktet på en bit papper och spår. Klipp ut formen ansikte. För affären teer med färdiga Taggar, limma ansikte fotografiet på ena sidan av etiketten. Sedan limma papper ansiktsform till andra sidan av etiketten. Skriva en personlig kommentar eller etikett på papper sida av ansiktet. Dessa gör kul part gynnar eller priser för tebjudningar.

Nr-sy tepåse

Om du är blödiga runt nålar, gör denna enkla nr-sy teabag alternativ. Du behöver flera tunt tyg rutor, ungefär 5-av-5 inches, lös te och bitar av bomull sträng. Häll om 1 till 2 msk te i centrum av torget muslin. Försiktigt rulla tyget som en cigarett, men behålla te är fortfarande i centrum. Vik röret på mitten och tryck alla te botten av påsen. Pressa röret avslutar tillsammans, att säkra dem med en bit snöre. Knyt strängen och knut. Trimma tunt, så att varje påse har ca ½ tum av tyg över strängen. Fyll en överdimensionerad tekopp med flera av dessa påsar och binda med ett band.