mynewspapers.net

Hemgjord tack presenter till överordnade volontärer i klass

Hemgjord tack presenter till överordnade volontärer i klass


Lärare vill ofta ge klass överordnade volontärer tack gåva. Frivilliga brukar inte förvänta sig en gåva, som de donerar sin tid från deras hjärtan. Några frivilliga känner sig obekväma med dyra presenter, men kan vårda eftertänksam, Hemlagad gåvor. Hemgjord tack presenter till överordnade volontärer i klassen kan vara en student verksamhet eller något läraren gör hemma.

Klippböcker

Gör en klippbok med bilder av överordnat volontär i klassen under hela året. Innehålla bilder av alla barn. Som en touch, har barnen skriva ett tack meddelande till volontären och lägga till anteckningar i klippboken. En annan scrapbook idé är att ha barnen Rita en bild av sig själva, underteckna den och lägga till ett meddelande till volontären. I stället för en fysisk klippbok, kan en minne suvenir CD också göras.

Bilder

Stor affisch styrelserna, skriva varje bokstav ingår i orden "tack". Montera klassen med eleverna håller korten och ta en bild. Använda bilden på framsidan av ett tack du kort med en fin dikt inuti eller placerade den i en ram som har inretts av lärare eller klass. En annan idé är att ta en bild av varje elev och skapa en tack krans för klass förälder volontär med alla elever hon hjälpte under året. Alternativt gör ett collage på en 12-av-18-tums affisch styrelse med bilder tagna under hela året, och omge dem med ClipArt eller frimärken. Om storleken är rätt du kunde även laminat collage för att skapa en plats matta för volontären. Bilder kan också läggas till tote väskor, T-shirts, musmattor, eller bokmärken.

Student konst

Du kan köpa en liten lerkruka och har varje student dopp en tumme i paint och sedan placera sin stämpel på potten. Har varje barn skriva sitt namn under stämpel med en markör. Fyll krukan med smuts och lägga till en växt sedan binda ett band runt potten med en fästade med uppgift "Tack till thumbody speciella!" En annan idé är att ha barn tracen ut sin hand och underteckna den. Binda händerna i bokformat med täcka handen från läraren förklarade att, "Tack för utlåning dina hjälpande händer." Studenter kan också måla bilder eller ord på stenar eller glas prydnadsföremål.

Mat

Hemlagad mat presenter till överordnade volontärer är ofta ett enkelt sätt att säga tack. Baka brownies, ett parti av cookies eller fudge. Alternativt kan du köpa de torra ingredienserna med cookies och lägga till en stor, färgglad disktrasan som har varit bunden med ett band. Bifoga två kort, en med recept på kakor och den andra med en allmän tack dikt. Samma idé fungerar med en kopp och ingredienserna till varm choklad eller smaksatt kaffe.

Hantverk

Crafty lärare och deras elever kan överväga att göra badsalt, tvål eller ljus som en hemmagjord tack gåva för överordnade volontärer i klassen. Lägg till laminerade bilder eller små figurer säger "tack" inuti ett gel ljus.