mynewspapers.net

Hemgjord svett kostym kostym idéer

Hemgjord svett kostym kostym idéer


Använda en svett kostym är ett billigt och lätt sätt att göra en kostym. De flesta dräkter du gör med en svett kostym kräver inte någon sömnad alls. Du kan göra många djur kostymer med hjälp av din fantasi, några material och en enfärgad svett kostym.

Lady Bug

Du kan göra en enkel dam bugg kostym med en röd svett kostym. Gör din antenner ur en svart plast pannband och två svarta piprensare. Linda bottnar i piprensare runt bygeln så att de håller sig rakt upp. Limma två svarta pom poms i varje ände eller bara krypa i ändarna. Göra vingar ur affisch styrelsen. Skär en stor oval och limma en svart remsa i mitten så att det ser som två vingar. Täcka affisch styrelsen med röd filt. Skär svarta ringar av filt och limma dem mot vingarna. Hålslag toppen och botten av varje sida av vingarna och genomgår varje hål svart garn. Detta gör att du kan sätta vingar på med garn som banden.

Bunny

Använd en vit eller rosa svett kostym och klä sig som en kanin. Skär en liten oval ur vit fuskpäls och limma den mot magen av din tröja. Detta ger en extra lurviga utseende till din bunny kostym. Använd en stor vit pom pom och lim eller fästa den till placera av din svett byxor för din cottontail. Du kan köpa stora diskett öron på någon part butik och bära dem på huvudet. Använd en rosa läppenna liner för att rita en cirkel på näsan. Rita svarta morrhår på dina kinder med hjälp av en eyeliner penna. Bära en stor plast morot, och du har en perfekt bunny kostym.

Katt

Nästan alla färger av svett kostym kan du göra din katt kostym. När du bestämmer på färg, plocka ut en rolig, faux färg att gå med din svett kostym. Du kan till exempel vara en svartvit katt genom att bära en svart svett kostym och med vit fuskpäls. Skär en liten oval ur fuskpäls och limma den mot magen på din tröja. Gör dina öron ur en svart plast pannband och kartong. Skär två trianglar av kartongen. Täck dem med svart filt. Varmlimma fast trianglarna till huvudbandet. Använd en lång remsa av svart filt för att göra en svans. Bifoga det till placera av byxorna med en säkerhetsnål. Bära vita strumpor på dina händer och fötter. Måla din morrhår och en näsa med en svart eyeliner penna. Du kan lägga till olika genom att lägga till ränder eller fläckar din svett kostym.