mynewspapers.net

Hemgjord sten fontäner

Hemgjord sten fontäner


Sten fontäner kan lägga ståtliga nåd eller lantlig charm till ett landskap, beroende på vilken typ av stenar som används för att skapa fontänen. En förseglad planter, en plast badkar eller ett hål i marken fungerar som reservoar för en hemlagad sten fontän. Gör din egen hemmagjorda sten fontänen att passa stilen på din utomhus med lite ansträngning och några material från lokala landskapet leverans butik.

Instruktioner

• Gräva en 20-tums fyrkantigt hål som är 16 inches djupt i önskad plats för sten fontänen.

• Skär ett avsnitt av tjock plast damm liner att passa insidan av hål, plus sex inches runt utanför. Placera liner i hålet. Fyll hålet med vatten till inom tre inches av toppen.

• Placera dränkbara fontän pump med utökade bifogade Urkällan i mitten av hålet. Köra elektriska eller solar sladden från fontänen pumpen över sidan av hålet. Det är en bra idé att gräva ett litet dike för att begrava binda med rep som det körs från sten fontänen till strömkällan.

• Skär ett avsnitt av ståltrådsnät att passa över toppen av hål, plus fyra inches runt perimetern. Placera maskan över hålet, threading fontän huvudet genom en av öppningarna i mesh.

• Linje omkretsen av hålet med skiffer naturstenar. Limma stenarna som plast liner med vattentät konstruktion adhesiv. Del av varje sten kommer att utlöpa liner på nätet. Bara limma delen av stenen som vilar på liner. Se till att du inte limma stenarna som trådnät. Lämna en smäll på baksidan av fontänen lös att ge framtida tillgång.

• Skorsten och lim naturliga skiffer stenar ovanpå den första raden med vattentät konstruktion adhesiv. Kom ihåg att lämna en staplad rad med stenar lös.

• Upprepa steg 6 till skapa stenmurar i ytterkanten av fontänen. Stenmurarna bör knappt överstiga höjden av tillägget fountainhead.