mynewspapers.net

Hemgjord sprayer att döda vita flugor

Hemgjord sprayer att döda vita flugor


Vita flygare är små skadedjur som kan orsaka omfattande skador på växter genom att mata på deras juicer och passerar längs virus. Det finns mer än 150 arter av insekten, med tre vanliga i hem trädgårdar. Trädgårdsmästare kan styra Vita flygare med kulturella, mekanisk, biologisk eller kemisk väg. Kontroll av Vita flygare med hemgjord sprayer kan medföra trädgårdsmästare med det bästa försvaret, som skadedjur har visat växande motstånd mot många insekticider. Också, med hjälp av traditionella insekticider dödar också av de nyttiga insekter som styr mjöllus populationer.

Malört Spray

Malört spray är effektivt mot ett antal trädgårdsarbete skadedjur, inklusive flugor. Sprayen kan göras genom att placera en generös mängd av woodworm Bladen i en pott och täckt med kokande vatten. Låt det brant i tre timmar. Efter det kyls, späd 1 del av bladen på 4 delar vatten. Spray som behövs.

Pyrethrum Spray

Den aktiva ingrediensen i pyrethrum spray dödar vita flygare genom att angripa nervsystemet. Pyretrum är en blommande växt som, när den används att göra hemlagad sprayer, bäst odlas från frö. Pyretrum är närvarande i de omogna frön. Torra frön och Mala dem till ett fint pulver med en mortel och murbruk. Kombinera 10 gram pulver till 3 liter vatten. Låt det sitta i ett mörkt rum i tre timmar. Blanda 1 tsk diskmedel till blandningen före användning.

Diskmedel tvål Spray

Trädgårdar Alive delar en hemmagjord spray släppt av US Department of Agriculture undersökningar visat sig vara effektiva på att bli av Vita flygare. Kombinera 1 msk diskmedel med 1 dl vegetabilisk olja och skaka väl. Dlute denna blandning genom att lägga 2 msk diskmedel blandningen i 1 kopp vatten. Lagra och använda lösningen i en sprayflaska.

Allrengöringsmedel insektsspray

För att testa vattnet med en hemmagjord spray utan att gå via extra utgift, prova denna allrengöringsmedel insektsspray med bara två råvaror. Kombinera 1 qt. flytande tvål med ½ kopp gnugga alkohol. Blanda ingredienserna direkt i en sprayflaska. Undvika att tillämpa i direkt solljus för att förhindra skador på blad.