mynewspapers.net

Hemgjord spel att spela för pris

Hemgjord spel att spela för pris


När du planerar en karneval eller födelsedag part, vara noga med att inkludera flera hemmagjorda spel att belöna spelare med priser för att vinna. Hemgjord spel är billigt och enkelt att skapa. Går från en omgång dryck ring slänga till ett pris, Använd din kreativitet för att göra spel och pris priser spelare wills kärlek. Belönar spelare med priser, som klistermärken, godis och små leksaker, kommer att hålla dem uppradade och redo för varje hemmagjorda spel.

Dricka Ring slänga

Köp drycker som juice lådor, läsk eller flaskor vatten, beroende på dina spelare ålder. Scatter-drycker står upp över hela marken och markera en startlinje ca 10 fot från drycker (justera raden för varje åldersgrupp). Göra hemmagjorda ringar med hjälp av silvertejp och rep. Ge varje spelare fem ringar att försöka slänga på drinkarna. Om en spelare ringar en drink, vinner han drycken.

Kan överväldigande

Stapla flera tomma burkar, som läsk eller vegetabiliska burkar, i en pyramid på ett bord. Markera en linje ca 10 fot ur burkar och ge varje spelare tre tennisbollar. Spelarna måste försöka slå ner så många burkar som möjligt. Dela ut små priser till varje spelare som knackar ner några burkar och stora vinster för varje spelare som slår ner alla burkar.

Dinosaurie gräva

Fyll en liten plast pool med lek sand och blanda flera plast dinosaurier i sanden. Ställa in en timer för en minut och har två spelare tävlar i taget. När du säger, "Go," måste spelarna gräva för så många dinosaurier som de kan. Den spelare som finner de flesta dinosaurierna i en minut vinner ett pris.

Mus hål

Vik en kartong öppna sidan upp och skär tre "mus hål" från sidan. Göra hål tre storlekar, såsom små, medelstora och stora. Var noga med en golfboll passar genom vart och ett av hålen. Placera lådan på en plan yta och har spelarna försöka rulla golfbollar genom hålen. Om en spelare gör bollen genom det lilla hålet, vinner han ett stort pris. Om han gör det genom den medelstora hål, han vinner ett medium-size pris och om han gör det genom det stora hålet, han vinner ett litet pris.

Pris promenad

Markera siffrorna på flera stycken av affisch ombord och placera dem på marken i en cirkel. Skriv samma nummer på små papperslappar och placera siffror i en skål. Spela musik och har spelarna gå runt cirkeln. När musiken stannar, måste varje spelare stå på en rad. Rita ett nummer från skålen och spelaren står på de nummer vinner ett pris.