mynewspapers.net

Hemgjord Ski Vise

Hemgjord Ski Vise


En ski vice är utformad för att rymma skidorna på arbetsbänk, så att du arbeta på bindningar eller vänds skida och applicera vax och tune ski kanterna. Skidutrustning tenderar att vara dyrt, och de redskap som behövs för att arbeta på den lägger till bekostnad. Om du vill spara pengar och ändå fungerar på skidorna, överväger att använda en improviserad ski vice.

Instruktioner

• Klipp ut fyra bitar av skrot chamois cloth ca 1 fot av 1 fot. Placera en bit på arbetsbänk där ski tipset kommer att placeras och en för ski svansen.

• Placera skida på arbetsbänk, på toppen av sämskläder bitar. Placera en bit tyg på spetsen av skida och en på svansen.

• Skjut C-klämmor över duken och vrid handtaget medurs för att säkra skida till arbete bänken. C-klämmor fungera som vice och duken skyddar de ski ytorna. Denna metod ger tillgång till de ski kanten om du behöver trimma och slipa dem, samt tillgång till bindningarna.

• Ta bort de C-klämmorna och flip skidorna upp och ner. Plats 8-tums trä block under ski bindningar utanför bänken och sätta duken över ski tips och svansar. Skjut de C-klämmorna över duken och säkra dem till bänken. Detta gör att ski bas, vilket möjliggör vaxning och skrapa.