mynewspapers.net

Hemgjord Rock Star Halloween kostymer

Hemgjord Rock Star Halloween kostymer


När du behöver en Halloween-kostym som kommer att vara roligt, men lätt att skapa, gå som en rockstjärna. Du kan göra denna kostym med objekt som du förmodligen redan har i ditt hem, eller saker hittar du enkelt på en part butik eller en Second hand butik. Omfamna din inre rocker och ha kul detta Halloween med en rock star kostym.

Instruktioner

• Välja ett par tighta jeans för din rock star kostym. Jeans kan vara något du egen, eller kan du alltid plocka upp några vid en sparsamhet butik. Skär några hål i knän och lår av jeans för en rock star effekt.

• Rita logotypen för ett berömda band på en T-shirt. Till exempel gå med Aerosmith, resa, Air Supply eller Led Zeppelin. Om du vill lämna T-shirt vanligt, helt enkelt välja ett tätt eller ärmlös.

• Ge dig själv en rock star frisyr. Om du är en man eller en kvinna, Använd en kam att retas håret och spraya den på plats. Om du har kort hår, helt enkelt spika det i fronten.

• Sätta på make-up att ytterligare din rock star look. Kvinnor bör kraftigt accentuera deras ögon och läppar och bära mer rouge än normalt. För män, sätta på lite eyeliner och lite rouge.

• Lägga till tillbehör till din look. Till exempel sätta falska tatueringar över hela armarna. Välja andra tillbehör såsom flashiga halsband, örhängen och solglasögon. Bär en mikrofon.