mynewspapers.net

Hemgjord riktad lyssnande anordning

Hemgjord riktad lyssnande anordning


En laserstråle unika koherent ljus förmåga kan användas att bära ljud vågor från en punkt till en annan genom luften. En hemgjord riktad lyssnande anordning kan göras med hjälp av en laserpekare och ytterligare leveranser från en hårdvara och elektronik butik. Ingen särskild expertis är nödvändig.

Instruktioner

• Klipp av ena änden av ljudkabeln mini-jack mikrofon med saxen. Dra de två kablarna i slutet isär. Remsa en halv tum av isolering stänga i slutet av varje tråd med wire strippor.

• Wrap i slutet av en av två trådar runt en av två kontaktstiften bifogas fotocellen. Linda i slutet av den andra kabeln runt andra kontakt pin bifogas fotocellen.

• Justera stativet så att framsidan av laserpekarens kan riktas mot ett glasfönster på sidan av huset. Aktivera Lasern Pekpinnen. Anpassa strålen som studsar i fönstret så att det slår fotocellen.

• Gå utanför i din bakgård. Placera en av de två stativ a foten till vänster om dig. Placera det andra stativet en fot till höger om dig. Tejpa fotocellen till toppen av stativ till vänster med en bit tejp cellofan. Tejpa laserpekare till toppen av andra stativ med remsor av cellofan tejp.

• Placera den bärbara datorn på ett bord. Anslut mini jack mini-jack mikrofon ljud-till ljudingången på den bärbara datorn.

• Syftet med framsidan av laserpekare mot ett glasfönster på sidan av huset. Aktivera Lasern Pekpinnen. Anpassa strålen som studsar i fönstret så att det slår fotocellen. Har en vän eller släkting gå in i huset och börja prata på andra sidan av fönstret.

• Aktivera högtalare i den bärbara datorn genom att välja "Kontroll panel" från "Start", "Program." Välj "Line in" de val presenteras i fönstret som visas. Stäng fönstret genom att klicka på röda "X" i fönstrets övre högra hörn. Lyssna på ljud som överförs av din hemlagade riktad lyssnande anordning.