mynewspapers.net

Hemgjord räcken idéer för verandor

Hemgjord räcken idéer för verandor


Steg och veranda räcken lägga till säkerhet och estetik i ett hem. Medan du kan beställa lager räcken från timmer varv, de tenderar att vara mycket vanligt, och anpassade räcken med sniderier är mycket dyra. Om du har en trä svarv och massor av kreativitet, har du förutsättningar att bli att skapa din egen hemlagade räcken.

Spindlar

Om du har någonsin beundrat spindel räcken på film uppsättningar, kan det vara dags att skapa din egen. Med hjälp av en röta resistenta trä, som ceder eller redwood, rotera och rista spindeln som du väljer på en svarv. Ha en färdig spindel nära till hands att jämföra de andra med som du avsluta dem. Om du carving särskilt tunna spindlar, förstärka centrum av var och en med en metallstav.

Sport Design

Visa grannskapet hur mycket av en sportfantast du är genom att göra en sport-tema räcke. Rista vertikala bitar att likna basebollträn eller hockeyklubbor, med en metallstav förstärka centrum av var och en. Rista bollen former eller hjälmar för ledstänger. Bäst av allt, kommer du fly monotonin av vita räcken av fritt måla din design att verkligen stå ut.

Touch av naturen

Om du har ett pussel eller carving maskin, skapa inlägg med en touch av naturen lyftas ut. Program eller rita blad, blommor eller insekter mönster och klippa dem ur platt planked räcken. Denna design är speciellt idealisk för ett hem med små barn, eftersom klyftorna mellan vertikala tjänster kommer att vara små. För en natt touch, installera några golv lampor för att lysa upp uteplatsen och lyfta fram mönster.