mynewspapers.net

Hemgjord nasal remsor

Hemgjord nasal remsor


Att göra din egen nasal strips hemma sparar du pengar och tillåter dig att designa remsorna till skräddarsydd näsan. Nasal remsor öppna dina näsborrar att tillåta mer luft in och ut medan du sover. Klipp en liten bit av flexibel plast, som den typ som finns på de inre av en Pringles, och placera den längs insidan av ett standard plast bandage. När du placerar bandaget över näsan-nytvättad och torkad, plast fjädrar ut och drar dina näsborrar öppen med det. Det är verkligen så enkelt. Nasal remsor, används av människor att behandla en mängd olika hälsotillstånd och förbättra natten andas.

Snarkning

Enligt Mayo Clinic snarkar så många som hälften av alla vuxna ibland. De flesta snarkning är direkt relaterad till munandning. Även om snarkning kan ibland vara förenad med allvarliga hälsoproblem, för många är det bara ett irritationsmoment som stör sömn för både sig själva och sin partner. När snarkningar stör din livskvalitet genom att störa din sömn på natten, bör du besöka din läkare för att utesluta några möjliga underliggande tillstånd. Uppnå lindring från besvärande snarkning genom att behandla villkoret hemma med nasal remsor.

Allergier

Nästäppa är ett vanligt allergi symptom som kan störa sömnen. Medan de immunsystem att kämpa mot vad den ser som ett främmande inkräktare (det felande allergenet), näsgångarna blir irriterad och inflammerad, vilket gör det svårt för luften att passera. Även om nasal remsor inte lindra allergiska symptom eller nästäppa, öppnar tillämpa dem på näsan näsborrarna för att öka luftflödet, vilket resulterar i bättre sömn tillstånd.

Avvikit Septum

En avvikit septum och andningssvårigheter gå hand i hand. När en person lider av en paus i brosket mellan näsborrarna, upplever han ofta andningssvårigheter genom ena sidan av näsan. Vissa människor upplever svårigheter i båda näsborrarna. Detta resulterar i mun andning, en vanlig orsak till sömn störningar. Om du väljer inte att korrigera den skadade septum med ett kirurgiskt ingrepp, erbjuder tillämpa nasal remsor på natten tillfällig lättnad.

Idrottare

Många idrottare bär nasal strips för att ytterligare öppna luftvägarna för maximal luftintag, i hopp om att uppnå maximal prestanda under sport. Enligt Sport Science organisation hade studier som testas giltigheten av påståendet visade nasal remsor ingen effekt på prestationsförmågan. Med det sagt, stöder många pro idrottare användning av nasal strips för att maximera prestanda. Men inga studier visar fördelar för idrottare, finns det ingen skada i bär dem, bör idrottaren lust att göra så.