mynewspapers.net

Hemgjord möbler renare

Hemgjord möbler renare


Om du letar efter ett miljövänligt, Hemlagad alternativ till möbler i butiken-köpt rengöringsmedel, behöver du förmodligen inte gå mycket längre än ditt köksskåp. Möbler i hemgjord rengöringsmedel innehåller ingredienser som du hittar i de flesta välsorterade hem kök; även om du inte har en viktig beståndsdel, en resa till din lokala mataffär kommer att råda bot på det problemet. Möbler i hemgjord rengöringsmedel är lätt att förbereda och de fungerar underbart på någon trä yta som behöver rengöras.

Grundrecept

Göra en hemmagjord möbelpolish och renare från vinäger och olja. Vinäger är mild men kraftfullt rengöringsmedel som drar smuts från möbler. Olja återfuktar trä och håller det torkar ut. Mät ut destillerat vit vinäger i 50 ml (1/4 kopp) och häll det i en tom sprayflaska. För varje 50 ml (1/4 kopp) vinäger, tillsätt fyra droppar olivolja. Skruv på spray flaska toppen, skaka för att kombinera olja och vinäger blandningen, och du är redo att börja rengöra dina möbler.

Alternativa recept

För en citrus-doftande hembakat trä renare, ersätta citronsaft för destillerat vit vinäger. Sura citronsaft Rengör samt vinäger och det ger en mer behaglig doft. Om du städning möbler i mörkt färgade objekt, kan du använda ekologisk äppelcidervinäger. Denna mängd vinäger är faktiskt bäst för rengöring. dock kan det färga skogen med lättare finish.