mynewspapers.net

Hemgjord maträtt tvål Bee Trap

Hemgjord maträtt tvål Bee Trap


Om du är trött på beger dig ut för lite fritid på däck bara för att vara vimlade av stickande bin och getingar, är det dags att kämpa för ditt territorium. Gör din egen bee fällor att locka insekter från områden som du ofta och där dina barn spelar. Även om konceptet kanske låter primitiva, fungerar det. Diskmedel dödar mest fängslade insekter. Överlevande kommer inte att kunna flyga med en beläggning av tvål på sina vingar, och kommer att drunkna. Hur du gör dig av din fångade stingers är helt upp till dig.

Enkla enheter

Det finns några enkla fällor som du enkelt gör genom att återanvända saker du annars skulle kasta bort. Klappa dig själv på ryggen för att hålla en mer bit av plast skräp ur en deponi. Nästan alla tomma plastbehållare kommer att fungera bra. Soda flaskor, mjölk eller juice kannor och även gelé burkar gör dandy bi- och getingstick fällor. Känn dig fri att experimentera. Det finns två olika tekniker att prova när insekten ingången håltagning i hemgjorda fällor som kräver dem. Du kan använda en isen plocka eller skruvmejsel och bara peta 1/8-tums till ¼-tums hål i plasten. Du kan också använda en hobbykniv att formuläret ½-tums x Om du gör det, tryck trianglar bildas av nedskärningarna inåt att bilda en liten öppning för bin och getingar ange. Trianglarna inuti fällan gör det mycket svårt för insekter att gå ur hålen.

Repurposed plast Bee fällor

Ta bort etiketten från en tom plast två-liters flaska. Avskuren topp tre eller fyra inches av flaskan med starka sax eller en hobbykniv att skapa en tratt. Kombinera ¼ kopp vatten med 2 msk diskmedel i botten av flaskan. Ta bort och kassera locket, Invertera tratten och passa in det ordentligt i den nedre delen av flaskan. Häll en kopp söt vätska som sirap, läsk, juice eller socker vatten till tratten. Se till att du slask runt att bestryka den tratt insidan och erbjuda buggar en aromatisk lockmedel. Placera din geting och bi fällan var insekter hänger för närvarande ute. För en fälla som du kan hänga från takfoten eller träd lemmar, finns det en enkel variant. Ta bort etiketten från flaskan och kombinera ¼ kopp vatten med 2 msk diskmedel och 1 kopp soda, sirap, socker vatten eller juice i flaskan. Råga och skaka kraftigt, beläggning hela insidan av fällan med söt, klibbig vätska. Peta eller skära några ingången hål i den övre. Knyt en bit snöre runt halsen på fällan och hänga den i ett problem läge. Prova att använda den glupska tendenser av födosök bin och getingar till din fördel. Nästa gång du är klar med en plastbehållare gelé, göra sylt, eller konserver, en effektiv fälla ur den. Bry dig inte skölja det eftersom materialet fortfarande fast på insidan kommer att fungera som ditt bete. Peta eller skära några ingången hål i den övre. Råga och ställa eller hänga din fälla där insekter har terroriserar dig.

Hornet Special

Hornets skiljer sig från bin och getingar i mycket olika sätt, men särskilt när det gäller matpreferenser. Dessa aggressiva nasties älskar kött och fisk. Denna fälla är perfekt för områden där du slipper utsättas för lukten av ruttnande kött, som du ska använda för bete. Även om någon kött eller fisk är accepterat, verkar det som för oavsett anledning lax är en oemotståndlig favorit. Använda frysta bete, som är lättare att skära och knyta till sig i fällan. Göra några hål längst upp på en tom två-liters plastflaska. Och häll två till tre inches av vatten i flaskan ungefär en matsked av diskmedel. Tvättmedlet serverar bryta ytspänningen i vattnet. Som kommer att orsaka de lätta hornets att drunkna när de faller in i den, snarare än att bara flyter runt på toppen av det. Borra ett litet hål i kapsyl och trä ena änden av en bit snöre genom botten på den. Klipp en tre-tums remsa av frysta bete smal nog att passa genom toppen av flaskan, och knyta den fria änden av strängen runt den. Stuff bete remsan och sex till åtta inches av strängen in i flaskan. Skruva på korken på plats och dra tillräckligt snöret genom hålet att avbryta betet omkring en tum över vattenlinjen i flaskan. Gör en stor knut i strängen så att den inte glider genom hålet. Placera eller hänga din hemlagade hornet fälla i ett läge så långt bort från ditt personliga utrymme som möjligt. Hornets är giriga bestar, och denna fälla försäljningsargument på och utnyttjar det kännetecken. De tenderar att bryta bitar av betet som är för stora för dem att bära genom hålen i fällan. Envist resistenta mot att ge upp sina surt förvärvade priser, girig lilla monster kommer att sjunka till vattnig dödsfall. De få som lyckas fly med en liten bit av bete återvänder till boet att dela bytet och nyheter om utfodringsplatsen med sina vänner. Hornets kommer att återvända till din fälla i svärmar och du är säker på att fånga 20 till 40 på en bra dag. Nytt bete som behövs.

Homeopatiska artrit Bee Trap

Du inte behöver en container eller skålen rengöringsmedel för denna taktik. Du kan enkelt fånga problemet bin med bara händerna och tillåta dem att sticka dig. Bee gift har använts för behandling av en mängd olika sjukdomar i tusentals år. Artrit, fibromyalgi, multipel skleros och tendinit behandlas homeopathically med Bistick. Man tror att ju mer du tillåter dig själv att bli stucken, desto mer kommer du att främja desensibilisering till smärtan av svider. I själva verket höja många människor som lider av sådana sjukdomar faktiskt sina egna bin just för detta ändamål. Det finns också biodlare som detaljhandeln insekter kommersiellt för homeopatiska konsumenterna.