mynewspapers.net

Hemgjord lerinpackningar ta bort celluliter

Hemgjord lerinpackningar ta bort celluliter


Celluliter effekter de flesta kvinnor genom att ge hud- och knölig och ojämn fet framträdanden i området mage, lår, höfter och skinkan. Celluliter är fetthaltiga avlagringar under hudens yta. Det finns flera effektiva behandlingar för att jämna ut celluliter som utövar, body-wraps och rätt kost. Kroppen lerinpackningar är säkra effektiva behandlingar för celluliter också eftersom de hjälper lös fetthaltiga avlagringar ritning ut gifter och åtstramande upp huden och kroppen.

Ingredienser för celluliter lera Pack

Ösa 6 koppar leran från döda havet i en bunke och häll i 2 koppar engelska lera pulver, ½ kopp svalnat kaffe, 25 droppar Ginkgo biloba tinktur och ¼ kopp AloeVera juice i en stor bunke. Aldrig använda varmt kaffe i detta recept, som värmen förstör antioxidanter och näringsämnen i leran som hjälper behandla celluliter.

Att göra celluliter lera Pack

Blanda samman ingredienserna tillsammans med en tråd visp tills du får en mörk grönaktig färg tjock, slät letar lera. Om du hittar leran inte är tillräckligt tjock, lägga till en annan msk kaffe. Om du upptäcker leran är tunt, tillsätt en msk av lera pulver. Den tjockare och krämigare lera pack är, desto lättare är det att tillämpas på huden och kroppen.

Lagring av lera Pack

Häll den leran packas in i en stor plastbehållare och försegla den med ett lock för att hindra den från att torka ut. Förvara den celluliter lera pack i kylskåpet tills du är redo att använda den. Celluliter lerinpackningar bör hålla sig fräsch i upp till tre dagar. Efter tre dagar, slänga lera pack i papperskorgen; näringsämnena är inte lika potent och kommer inte att hjälpa behandla celluliter effektivt.

Tillämpning av celluliter lera Pack

Scoop nävar av celluliter lera pack och löddra i tjocka lager över hela kroppen från topp till tå, försiktigt så att inte få in det i dina ögon eller hår. Om du får leran i ögon och hår, skölj med vatten i två till tre minuter. Tillämpa den celluliter lera pack i badkaret, så du inte skapar en röra. Den lera pack droppa.

Cellulitbehandling lera Pack

Lämna den lera pack på kroppen och huden i 30 minuter så att näringsämnen att suga in i huden och bryta upp den celluliter insättningar under. Havet leran hjälper till att dra ut gifter; Engelska lera, Ginkgo biloba och kaffe hjälper företag och tona upp kroppen och huden koffeinhalt och antioxidanter i dem, och aloe vera juice lugnar och mjukar upp huden. Om du tar den lera pack av för tidigt, kommer inte celluliter insättningar under huden ha tid att upplösa.

Tvätta bort celluliter Pack

Skölj av celluliter lera pack bort med varmt vatten och klappa huden torr med ett badlakan när behandlingen är klar. Hud och kropp bör se mycket slätare och mjukare. Använda celluliter lera pack behandling tre gånger i veckan för att upplösa de fetthaltiga avlagringar under huden och förhindra celluliter bildas i framtiden.