mynewspapers.net

Hemgjord läppglans med vaselin

Hemgjord läppglans med vaselin


Hemgjord läppglans är ett naturligt alternativ till kommersiella sorter. För dem som vill undvika kemikalier i hygienprodukter, erbjuder hemlagade kosmetika kunskapen om vilka ingredienser används. Vaselin, bivax, honung och fuktgivande mandel olja är smält och blandat ihop för att bilda en slät, söt och minty behandla för munnen, utan kemiskt bearbetade konserveringsmedel. När används ekologiska oljor och honung, är hemgjord läppglans ännu mer naturligt. Tvätta och återanvända gamla lip gloss behållare när du gör läpp randanmärkningar.

Instruktioner

• Smält vaselin och bivax i en mikrovågsugn i 20 sekunder med en liten skål. Mikrovågsugn gånger varierar. Ta bort skålen från mikron och rör om väl.

• Lägga till 2 tsk mandelolja på vaselin. Olivolja kan också användas om mandelolja inte är tillgänglig. Om du använder olivolja, Använd en ljus olika. Smaken av extra virgin olivolja är för stark för läppglans.

• Släpp 2 droppar pepparmynta olja och 1/2 tesked honung till blandningen. Blanda alla ingredienser tillsammans tills helt upp. Blandningen blir varm och tunn.

• Häll läppglans i en grunda behållare. Placera locket på behållaren. Låt svalna och Ställ innan du använder läppglans.

• Applicera en liten mängd av läppglans med fingret eller en läpp borste. Gnugga läpparna tillsammans för att slutföra ansökan. Återställa glansen som önskas.