mynewspapers.net

Hemgjord katt viftar

Hemgjord katt viftar


Kattägare njuta av många fördelar med sällskap av deras katter. dock har många ansvarsområden att ägande. Tillhandahåller en katt luckan är ett sätt att minska stammen av cat ägarskap, och det ger en större grad av frihet för katten som annars skulle vara beroende av hans ägare att öppna eller lämna ett hus. Listigheten en interiör katt viftar är ganska enkelt, men en utvändig flik kräver lite mer uppmärksamhet.

Instruktioner

• Ta bort luckan från sina gångjärn och Använd en penna för att markera området som skall styckas. För en ytterdörr är det bäst om basen av luckan och öppningen är ca 7,5 cm (3 tum) från marken, nivå med kattens mage. Detta kommer att hjälpa till att stoppa gnagare från in i huset genom katten luckan.

• Använd en fogsvans eller ett pussel för att skära ut öppningen för katt dörren.

• Köpa vissa dekorativa hörn formning från en hårdvara butik att utforma öppnandet av katt dörren. Om gjutning inte är färdigskurna, använda en mitre ruta för att klippa det i 45 graders vinkel. Använda efterbehandling naglar för att installera gjutning.

• Måla gjutning samma färg som dörren för en mer sömlös look.

• En innerdörr kan utrustas med någon typ av tyg för luckan, som är knuten med tunga klammer eller skruvar. Luckan för en ytterdörr bör använda ett ganska tunga material, till exempel en bit Plexiglas eller Lexan, för att förhindra att kall luft in i huset. För extra väderskydd, överväga att placera ett lock på varje sida av dörren. Också överväga kantning hela gränsen mellan luckan och gjuta med låg-motstånd magneter (liknande sigill på ett kylskåp).