mynewspapers.net

Hemgjord katt koger

Hemgjord katt koger


En katt koger är lätt och fungerar utmärkt för plats och stjälken jagar. Det ger ett bekvämt sätt att bära pilar och kan också användas för att ta ett extra förråd av pilarna för att fylla på en båge koger. En hemgjord katt koger kan vara billigt och enkelt att göra.

Instruktioner

• Koppling två aluminium pilen axlar skär till 20 inches vardera med en tre tums bit pluggen staven och epoxi. Upprepa detta steg för att ha två axlar 40 inches lång. Limma en en tums delen av pluggen staven att ha något att fästa huva och brett huvud huva på i slutet av varje av de två axlarna. Mäta de pilar som du tänker använda från toppen av nock till peka av det brett huvudet och tillsätt 1 ½ inches. Klipp två långa skaft till denna längd.

• Tom och grundligt ren en quart plast oljan kan. Skär av toppen av behållaren lämnar bara tillräckligt för huven. Skär både kortare ändar av singel-gänget plast utlopp rutan för att göra en kantig "U" form. Skär en bit plywood att passa tätt i botten av "U" och epoxi på plats. Måttet tre inches från plywood och skära "U" formen till tre inches hög och har breda huvud huven.

• Borra två små hål i bakre hörnen av huven och två små hål i dymlingar i ändarna på de två långa skaft. Placera eller skruvar genom hål i huven och in i dymlingar i axlarna. Detta kommer att säkra axeln att huven. Upprepa denna process för brett huvud huven.

• Sprayfärg skälva och fästa en rem. Skär skumgummi att passa i huven. Du kan limma fast den på plats. Ladda dina pilar och du är redo att gå. Denna liten koger bör hålla fyra pilar.