mynewspapers.net

Hemgjord High Powered LED ficklampa

Hemgjord High Powered LED ficklampa


Du kan göra din egen LED-ficklampa med enkla redskap som du kan hitta i ditt hem. En bekväm och enkel metod för att göra en LED-ficklampa, som bör bara kostar några dollar, är att använda en tändsticksask. Med denna metod, kommer att du spara pengar och lära sig en ny färdighet på samma gång

Genomför

För att göra en LED-ficklampa behöver du en liten tändsticksask, penna eller markör, linjal, sax eller kniv, två LED-lampor, tejp och en 3-volts batteri.

Metod

Hitta i mitten av matchbox och markera två ställen i mitten med en markör. Lägg hål i de ställen som ni just har gjort med en sax. Driva de LED-lamporna genom hålen, se till att lökarna är på utsidan av lådan. Använda tejp för att fästa en 3-volts batteri till insidan av rutan. Kontrollera ledningarna hos de LED-lamporna röra batteriet när du trycker ner på rutan. Kontrollera att det fungerar genom att trycka ner på rutan. lamporna ska komma på. Tejpa rutan ordentligt.

Försiktighet

Se till att du tar bort alla matcher innan du börjar processen. Hålla alla vatten eller andra vätskor från ficklampan medan du gör det.