mynewspapers.net

Hemgjord hår rättsmedel att inducera hårväxt

Hemgjord hår rättsmedel att inducera hårväxt


Försöker att återföds ständigt förlorade hår är en gemensam kamp för människor som lider av håravfall och många anta den strategi för att använda kommersiella, hår-tillväxt kemikalier. Enligt medicinska resursen Mayo Clinic inkluderar dessa kemikalier kortikosteroider, monoxidil (Rogaine) och finasterid (Propecia). Om du söker ett billigare och mer naturligt tillvägagångssätt för att inducera hårväxt, finns det dock flera hemlagad hår rättsmedel som potentiellt kan hjälpa.

Folsyra

Folsyra är en vattenlöslig substans i B-komplex vitaminer, som också kallas folat, när inträffar naturligt. Enligt hälso- och skönhetsbehandlingar resurs webbplats dagliga glöd, konsumerar folsyra kan stimulera hår återväxt och kan du förmodligen hitta källor till vitamin i ditt kylskåp. Livsmedel som innehåller folsyra inkluderar ärtor, sparris, papaya, citroner, meloner, bananer, svamp och gröna bladgrönsaker grönsaker som sallad och spenat. Orgel kött, till exempel njurar och lever, är också källor för folsyra.

Oljemassage blandning

Ett alternativt hemlagad hår-tillväxt rättsmedel är att blanda ihop några naturliga, terapeutiska oljor och tillämpas på hårbotten i form av en stimulerande massage. De bästa ingredienserna för en hår tillväxt-inducerande omfattar kardborre olja, lavendelolja, rosmarinolja, basilikaolja och aloe vera gel. För bästa resultat, applicera blandningen några timmar före schamponering. Dessutom kan du lägga till vissa stimulerande extrafunktioner, till exempel äggula, ricinolja, cognac eller lök saft.

Kokos

Det finns många sätt att kokos kan användas att eventuellt inducera hårväxt. Ett alternativ är att massera mjölken från en kokosnöt i din hårbotten, och sedan lämna det på plats i 30 minuter. Skölj kokosmjölk från håret med varmt vatten och upprepa den massera och sköljning process tre gånger varje vecka. Alternativt kan du kombinera kokosolja med avokado eller hibiscus blommor och sprida blandningen på ditt hår och hårbotten.

Saw Palmetto

Sågpalmetto (Serenoa repens) är en palm träd som producerar djupa rödfärgade frukt. Dessa frukter sägs vara naturliga antiandrogener eller hormon-blockerare, som har en effekt på kroppen som liknar finasterid. Detta innebär konsumerar Sågpalmetto bär kan vara effektiva för att motverka effekterna av androgen alopeci: en särskild utlösare för håravfall. Dock har inga entydiga vetenskapliga bevis visat detta ännu.

Vara medveten om

FDA inte reglera och kontrollera produktionen av hemgjord rättsmedel för att inducera hårväxt. Rådgör alltid med din läkare innan du påbörjar någon typ av medicinska regim, naturliga eller på annat sätt.