mynewspapers.net

Hemgjord goody väskor för barnNär gästerna lämnar ett parti, särskilt ett barns födelsedag, är det vanligt att värden att distribuera goody väskor. Dessa påsar är en liten token tacka gästerna för att ta tid att komma till festen. Även om många butiker säljer färdiga goody väskor, innehåller dessa ofta artiklar som bara kommer att kastas bort. Sätta ihop din egen goody påsar med objekt som barnen kommer att njuta.

Containrar

Traditionellt goody väskor är tillverkade i plast och hålls stängd med en twist slips. Du kan dock välja någon typ av behållare för att hålla partiet favörerna. Zip-top plastpåsar tillåta barnen att lätt komma in i sina väskor och försegla dem stängt igen för att hålla från att förlora objekt. Små papper presentpåsar i ljusa färger kan återanvändas efter barnet har tömt säcken. En annan idé är att använda en gåva objekt som goody väska. Till exempel Använd en plast stranden hink, blomkruka, flätad korg, handväska eller upp och ner hatt för att hålla alla godsaker.

Artiklar du vill ta

Välj åldersanpassad objekt att ge till barn i goody påsar. Klubbor, choklad, bubblegum och andra små godsaker ge barnen lite godsaker att njuta av direkt. Även några små leksaker för barn. Trottoar krita, bubblor, små bollar, kortspel, miniatyrbilar och pennor är alla gemensamma idéer. Låt födelsedagsbarnet hjälpa Välj godsaker att öka chanserna att artiklarna kommer att tilltala barn i den åldern.

Tema Goody väskor

Om partiet har ett specifikt tema, skapa hemmagjord goody väskor som återspeglar det temat. Till exempel på en luau tema fest, inkludera ett par billiga solglasögon och en badboll i goody väska. För en flicka spa-tema fest, ge en necessär som innehåller lotion, läppglans, nagellack och en sömn mask. På en spion-tema fest, ge en karamell påse med förstoringsglas, spy notebook och fingeravtryck kit.

Överväganden

Goody påsar är avsedda att vara en liten tack gåva för gäster, och de borde inte bryta din part budget. Några godis och en leksak i en liten påse är gott, och du bör bara göra noggrannare väskor om du verkligen har råd. Dessutom, om du vill göra hantverk projekt eller ge ut priser på festen, kan dessa vara del av goody påsar. Ut en påse med varje barns namn skrivet på det och har gästerna sätter sina hantverk och priser i sina väskor som de får dem. I slutet av partiet, kommer de har byggt egna goody påsar.