mynewspapers.net

Hemgjord gag presenter till någon vrida 50

Hemgjord gag presenter till någon vrida 50


Gag gåvor kan vara ett underhållande sätt att fira den vän eller familj medlemmen som vänder 50. Att göra dessa gåvor hemma kan hålla kostnaderna innehöll, förutom att göra det lättare att skräddarsy gåvan till mottagaren. Du kan skapa massor av gåvor att fira de förändringar den 50-årige kan uppleva med åldrande. Du kanske också vill ge en allvarligare gåva, ifall det finns några sårade känslor.

Inte så fint vin

Eftersom några viner förbättrar med åldern, ge en flaska av något som inte kan förbättras så med åldern som gag gåva. Placera en härlig flaska plommon juice i en festlig vin väska. Hitta en kristall eller fina glas vin glas på en lokal sparsamhet eller rabatt butiken och vira den fint. Placera en anteckning med juice som säger något i stil med "här är lite något för att hålla dig flytta."

Egna T-shirts

Du kan göra T-shirts med transferpapper som skrivs ut hemma. Många kontor leverans butiker har överföring ark som passar de flesta skrivare. Ordstäv för t-shirten kan vara: "Jag är inte 50, jag är 18 32 års erfarenhet!" "Ser ut 21 / känns 18 / handlingar 11 = som gör mig 50!"; eller använd pilarna som symboliserar återvinning i bakgrunden med formuleringen "Återvunnet tonåring" på toppen.

Vård paket

Fyll en låda med ett sortiment av objekt som födelsedagen pojke eller flicka kan behöva nu när de har fyllde 50. Du kan inkludera hemorrojder kräm, Vuxen blöjor, förstoringsglas, artrit salva, shuffleboard instruktioner och en påse med kulor (för när de förlorar deras). Linda rutan som om det var en allvarlig gåva med festliga papper och rosetter. Om du vill kan du radbryta enskilda gåvor i rutan också, eftersom detta skulle kunna lägga ytterligare ett lager av förväntan eller frustration. Vet bara att inte alla finner fysiska avtar lustiga, och denna gåva kan göra sin väg tillbaka till dig om du inte ännu 50.

Gården konst

Kvällen innan den stora dagen, plantera 50 konstverk gården hemma hos födelsedag celebrant. Tänk er titta på hennes ansikte när hon öppnar dörren och ser 50 rosa flamingos eller trädgårdstomtar. Femtio falska gravstenar är en annan idé. Om mottagaren inte har en trädgård, kan du tejpa 50 små stenar till hans dörr med ordstävet "50 Rocks!" eller 50 klubbor med ordstävet "50 suger!"