mynewspapers.net

Hemgjord Gag gåvor med mensskydd produkterGag gåvor är ett bra sätt att få skrattar till något parti eller tillfälle. Gag gåvor som du kan göra själv med mensskydd produkter är några av de mest underhållande, eftersom de gör män rodna och kvinnor fnissa. Trots karaktären av dessa hemgjorda presenter, kan de göras någon gång i månaden!

Maxi-Pad tofflor

Chanserna är denna tjusiga skor inte kommer stå upp på golvet samt de stå upp mot den månatliga besökaren, så att de inte skulle göra en adekvat ersättning för någons riktiga tofflor. Fortfarande, de gör en utmärkt skämt gåva och är lätta att göra. Låg två maxi trampdynor på en plan yta för sulorna på tofflorna. Sedan, ta en pad och vik ändarna under för att bilda toppen av öppen-toed toffeln. Tejpa eller limma ändarna för att en sula, och göra det igen för andra. Du kan dekorera toppen med vad du vill, som glitterlim, silke blommor eller klistermärken. Du kan även bifoga två trosskydd för att göra bunny öron och lim på googly ögon och en knapp näsa för ansiktet.

Tampong TUPE

Detta hantverk skulle göra en passande present till någon man som börjar bli lite tunt där uppe--speciellt en som kan vara blödiga om vissa kvinnliga fysiologiska funktioner. Börja med att döende tamponger en lämplig färg med tyg färg. Efter sköljning och klämma ut något överflödigt vatten, hänga dem upp tills de är helt torra--kan detta ta en dag eller mer. Få en lårhöga strumpa, vända den ut och in och knyt en knut cirka fem inches från elastiska. Sväng höger och sträcka ut den över en dummy huvud att hålla det på plats medan du arbetar. Sedan börja skiktning tamponger, med varmt lim eller superlim för att säkra dem. Försök att ordna dem i ett naturligt hår mönster, början på den nedersta raden och arbeta dig. Glöm inte att ordna de översta tamponger i en klassisk TUPE comb-over mönster!

PMS Cupcake

Någon typ av tårta är en utmärkt present till en kvinna under hennes speciella tid i månaden, men denna tårta är både läcker och nyttig. Börja med att ta bort ca 20 tamponger från deras applikatorer och omslag. Du kanske behöver mer eller mindre, beroende på märke och uppsugningsförmåga. Ordna dem i ett gäng så de alla står upp, sträng sidan. Du kanske föredrar att limma ihop dem för att göra det lättare för nästa steg. Få flera mini chokladkakor och ordna dem runt tampong gäng, att säkra dem med ett band eller snöre. Passa detta arrangemang till en standard-storlek muffin-cup liner (desto snyggare desto bättre). Nästa, förvärva några rese-storlek paket av PMS-vänlig mediciner: Tylenol, Midol och Diurex är goda exempel. Lägg dem platt på tamponger. För isbildning, kommer att du behöva hitta maxi trampdynor som kommer i en söt rosa omslag. Layer några på toppen, säkra med limmet. Lägg till rainbow eller rött strössel med mer lim.

Feminina blombukett

Denna bukett används två typer av tamponger--en varumärke som lita eller alltid, som fläktar från centrum i alla riktningar-- och Tampax tamponger, som har en bula på ena änden utanför applikatorn. Fläkt ut flera av lita tamponger genom att få dem lite blöt, sedan lämna dem att torka. Detta är de blomma delarna av buketten. Med tre fötter av gröna florist binder, vik den på mitten runt en penna och vrida tråden ner till ändarna. När du ta bort pennan, bör du ha en "stam" med en ögla i ena änden. Göra flera av dessa på beloppet med antalet blommor du har. Peta stjälkar genom centrum av blommorna, att se slingan är på insidan. Doppa dina blommor i ett tyg färg beroende på vilken färg du föredrar, pressa ut överskottet och torka helt. För pistill/ståndare blommorna, ta din Tampax och måla dem gula. Efter de har torkat, skär av strängarna och limma dem mot centrum av blomman, trycka på tråd slinga platt. Ordna dina blommor i ett gäng och lägg dem i en vas.