mynewspapers.net

Hemgjord gag gåvor för en 50-årsdag

Hemgjord gag gåvor för en 50-årsdag


Den 50-årsdag är något att fira på grand sätt, och det blir inte något finare än som tillhandahåller vissa hemgjorda 50-årsdag gag gåvor. Medan några av de gåvor komponenter kan behöva köpas i butiker, är övergripande skapandet ditt ensam. Innan du går ut med en munkavle gåva, men se till att du känner personen tillräckligt bra för att vara säker på att det inte kommer att såra honom. Du vill få honom att skratta, inte störa honom.

Gamla folk korg

Koppla in en 50-årig version av den fina presentkorg. I stället för en korg fylld med frukt och godsaker, dock saker gamla människor objekt i ett bäcken. Godsaker kan inkludera protes renare en varmvattenflaska, artrit salve, smärtstillande, foot pads, glas, plast piller innehavare och en mängd andra åldersrelaterade föremål hittades på drog eller dollar butiker. Toppa bäcken med cellofan och en båge, och du är good to go.

Sockerrör

En kreativ sockerrör kan göras från nästan vilken sticklike objekt, allt från en gammal mop handtag till en kraftig pinne från ett träd. Toppen behöver inte vara böjda, som du kan toppa det med en skåra tennisboll. Skär pinnen till ca 3 fot lång och remsor av yttre skikt eller bark. Spray måla den med ett underlack och sedan använda markörer att lägga till mönster och humoristiska ord eller fraser. Några kan omfatta: "gamle sockerrör," "Hålla walking medan du fortfarande kan" eller "Sockerrör för gamla människor bara."

Pensionskassa

En gåva av pengar är alltid uppskattat, särskilt när pengarna är avsett att tidvattnet "oldster" över i pension. Få en barnmat eller annan liten burk och remsor av etiketten. Måla upp med ett underlack och sedan dekorera med en markör. Fästa upp eller framsidan av burken som säger, "Pensionsfond" och lägga ett enda öre inuti.

Social säkerhet filt

För crafty present givare som vill virka eller sticka, krok en hemmagjord filt för kompisen veteran. Virka eller sticka en liten knä filt som vanligt men topp bort det med ett band knutet till en etikett som säger, "Social säkerhet filt." Du kan också använda tyg färger att skriva ord på en ren trasa eller gammal filt och använda den som gåva.

Minnesbok

Denna lilla gag gåva är helt enkelt en inredda anteckningsbok består för att tjäna som en påminnelse lista för alla de små saker som en åldrande person kan snart glömma. Få en liten, vanlig anteckningsbok. Dekorera framsidan med markörer, klistermärken och tidningen urtag och titeln gåvan: "Saker du kan behöva kom ihåg." Inne i boken, märka varje sida med saker som: "Där jag satte mina nycklar," "när jag tog min medicin" och "Vad är mitt namn?"