mynewspapers.net

Hemgjord Födelsedagspresenter för en flickvän

Hemgjord Födelsedagspresenter för en flickvän


Din flickväns Födelsedagspresenter behöver inte vara dyrt. Hemlagad gåvor är ibland ännu mer populära eftersom de visar att du har funderat på henne och tillbringade tiden förbereda något unikt. Du behöver inte ha en massa pengar att visa din flickvän som du bryr dig om henne.

Mix-CD

En lätt gåva att göra är en födelsedag mix-CD med alla hennes favorit låtar på den. Du kan även lista låttitlar och artister på fallet och gör din egen täcka.

Photo Album

Samla bilder på er två, tillsammans eller isär, och sätta dem i ett fotoalbum. Du kan kommentera varje bild med fina minnen du har av det ögonblicket.

Kupong häfte

Använda färgat papper, göra din egen Kupong häfte. Kupongerna kan vara för saker som tillbaka gnuggar, tvätta sin bil eller romantisk datum--allt lösas in när som helst ju.

Gör hennes middag

Laga en romantisk middag och göra hennes favoriträtt. Använda stearinljus tända i rummet och välja sin favorit musik att spela i bakgrunden. Om du inte har tillgång till ett tomt hus, sedan ta henne för en romantisk picknick i stället.

Baka hennes kakor

Du kan baka henne några kakor, lägg dem i en fin burk och slå in dem. Om du är mer äventyrlig, kan du även prova baka henne en tårta.

En kärlekshistoria

Skriva en romantisk berättelse för henne. Det kan baseras på hur du träffat eller ett fiktivt äventyr med er två. Hon kommer att älska den tid och de tankar du har lagt in att föreställa sig och skriva historien.

Presentkorg

Du kan göra din egen gåva korg fylld med hennes favorit godis, tuggummi och choklad. Lägg till några hand fuktkräm, bath tvålar och ett födelsedagskort.