mynewspapers.net

Hemgjord födelsedagspresent för pappa idéer

Hemgjord födelsedagspresent för pappa idéer


Om du har en creative strimma, sätta dig på prov och producera något för pappa. Hans födelsedag är en dag att fira och skämma bort honom oavsett hur liten en budget som du har. En hemgjord present kommer att göra honom leende--även om han aldrig planerar att använda den. Han vet att det är en gåva av hjärtat och inspirerad av din kärlek till honom.

Mat favoriter

Hemgjord födelsedagspresent för pappa idéer


Chanserna är din pappa verkligen njuter sin mat. Göra sin födelsedag den dagen som han kan njuta av sin favorit godsaker. Grädda honom sin egen sats kakor att dela på sin handlingsfrihet eller en tårta. Om pappa inte har en söt tand, göra honom en salta behandla istället. Presentera honom med en lagad frukost. Plocka våfflor eller en bunt pannkakor eller gå alla ut med korv, hem fries och ägg. Pappa middag favoriter inkluderar ofta biffar, så håll detta som ett alternativ för senare.

Kläder

Hemgjord födelsedagspresent för pappa idéer


Gör pappa gåva han kan bära. Om du är kunnig i något hantverk som sömnad och stickning, Använd det till din fördel. Sticka honom en tröja, antingen för hand eller med en stickmaskin. Halsdukar är okomplicerad och tillräckligt enkelt för nybörjare. Andra kläder idéer för sin födelsedag inkluderar utskrivna objekt. Hjälpa yngre barn att fira pappas stora dag. Låt dem måla sina handflator tyg och tryck dem mot en vanlig T-shirt. Tyg färger kan också användas för att dekorera en slips.

Fotopresenter

Hemgjord födelsedagspresent för pappa idéer


De flesta pappor är stolta över sina barn. Fäder kommer nästan alltid att uppskatta bilder av deras avkomma att visa upp. Göra honom en klippbok full av fotominnen att skatt i år. Om han njuter av behandlingen, göra honom ett foto bokmärke med en bit brett band och en favorit skott. En rolig idé är en TV-fotoram med ett flingpaket omfattas i brunt papper. Fotot är fast till fronten och rutan inredda för att likna en TV-apparat.

Kupong bokPå hans födelsedag, lovar att ge pappa allt han drömmer om. Skapa en kupong bok fylld med löften eller IOUs. Han kan remittera dem när som helst för sitt nominella värde. Var noga med att inkludera dumma löften tillsammans med riktiga. Lova att tömma papperskorgen när det är hans tur eller att inte gräla med ett syskon för en kväll. Du får lova att klippa gräsmattan varje vecka, vaxa sin bil eller att göra bra i skolan.