mynewspapers.net

Hemgjord får kostymer

Hemgjord får kostymer


Med grundläggande sömnad färdigheter och några timmar av din tid, kan du omvandla plysch tyg till en söt får kostym. Ett varmt och ulliga får är en särskilt bra Halloween kostym för barn som bor i svala klimat och kommer att vara Bus eller godis efter solen går ner. Mönster för fåren kostymer finns i storlekar från spädbarn till extra stor vuxen, så anser att göra en för alla i familjen och ska på fest som en hel flock av får.

Välj ditt mönster och tyg

Enkelhet och Mccall's, två stora sömnad mönster linjer som finns vid nästan alla tygaffär, erbjuder mönster för att göra får kostymer. Enkelhet mönster nummer 2788 ger mönster bitar och kompletta instruktioner för en baby eller småbarn lamm kostym. Det kommer i storlekar från spädbarn 6 månader till småbarn 4. Mccalls erbjuder en djur kostym mönster som kan enkelt anpassas för att vara ett får. Mccalls mönster M5956 innehåller bitar och riktningar för att göra en mus, kanin eller varg i storlekar från ett litet barn 3 till vuxen extra stor. Eftersom utformningen av varje djur är en grundläggande hooded jumpsuit, skapas specifika djuret genom att göra lämpliga öron och svans. För detta mönster är vargens öron mycket liknar ett får, så vargen mönster bitar kunde används för att skapa ett får kostym med fluffiga svart eller vit fleece istället för brun, lurvig päls och skapa en knubbig svans i stället för en lång varg svans. Om du är en erfaren avlopp, kan du skapa en får kostym genom att skära isär ett par gamla sweatpants och munkjacka att använda som mönster. Om svettningar är en lämplig färg, du kunde göra en no-frills får kostym genom att skära isär stora svett kostym, vrida bitar ut och återmontering dem så att den blöja sidan av tyget är på utsidan. Tyget för din får kostym bör texturerat polar fleece, shearling eller Sherpa. Av de tre tygerna kommer polar fleece att vara dina mest prisvärda alternativet. Shearling eller Sherpa är tjockare och mer ullig och ger mest autentiska fåren utseende. Dessa tyger är generellt mycket dyrare än polar fleece, dock.

Tyg Tips

Kom ihåg att fleece och andra liknande texturerade tyger har en tupplur och måste läggas ut vänd åt samma håll. Kör din hand ner tyget som om du klappa en katt. Sedan föra den tillbaka i motsatt riktning. Du bör känna skillnaden. För bästa resultat, placera dina mönster bitar så luggen går nedåt. Om du lägger några bitar så luggen är ner och några bitar så luggen är upp, kan bitar faktiskt verkar vara olika färger när de monteras. Som du sy sömmarna på fleece eller päls, kommer att nål och tråd trycka ner och fånga högen av tyget, skapa ett spår eller en indragen rad. Dessa sömmar kommer att distrahera från färdiga utseendet på din får kostym, vilket ger det ett pusslas ihop utseende. Att eliminera dessa sömmar och ge din kostym ett professionellt utseende, använda en PIN-kod eller den spetsiga ändan av en söm ripper för att försiktigt dra några av högen ut från under tråden efter varje sömmen är sydd. Gnugga en stiff-borste borste över sömmen också döljer tråd linjen. Om du gör det efter sy varje söm snarare än att göra det på en gång när dräkten är klar, är uppgiften inte så skrämmande. Slutligen, vara medveten om att arbeta med tjocka, ulliga tyget är rörig. Klipp ut och sy ditt tyg bitar i ett rum med hårt golvyta om möjligt så att du enkelt kan sopa upp herrelösa bitar av fluff.