mynewspapers.net

Hemgjord disc golf korgar

Hemgjord disc golf korgar


Skiva golfare bygga sina egna disc golf korgar för ett antal skäl, men mest för att öva. Bygga ditt eget mål för din trädgård är ett fast sätt att arbeta på ditt närspel och bo väl inövade när du inte kan få till kursen, enligt webbplatsen Freeman Park Disc Golf Course. Här är hur man gör.

Att göra upp

Köp eller skär en rund bit plywood 26 inches i diameter. Borra 12 hål runt utsidan av trä, att se till att hålen är 24 inches mittemot varandra. Köp två nötter, ena ögat bult och två brickor för vart och ett av hålen. På vardera sidan av varje hål bör, utsidan till insidan för, en mutter, bricka och ögat bulten (öga bulten går bara på undersidan). När alla 12 öga bultar på undersidan av plywood, Använd tång för att veckla upp ögat nog att lägga en länk av 26-tums kedja genom hålet, och sedan böja ögat stängt igen, säkra kedjan på plats.

Pole församling

Är det dags att fästa cirkulär plywood med dess utskjutande kedjor till Polen. Fashion parentes av fyra 8-tums bitar av platt lager böjd att se ut som stora L Borra långsidan i Polen och kortsidan i runda plywood. Se till att använda metall skruvar för pole och trä skruv för trä. Att fästa botten av kedjor till Polen, använda klättring carabiners som var kopplade till Polen och en av kedjorna.

Korgen

Du kan göra din egen korg av hushållens material eller du kan helt enkelt använda en flätad korg med ett hål i botten där du kommer att skjuta den på stången. Korgen måste vara minst 7 inches i höjd och 26 tum i diameter. När du skjuter korgen på stången (använda undersidan), du kan fästa det på plats med eltejp, tejpade på både toppen och botten av botten av flätade korgen.

Redo att spela

Att hålla din hemgjord korg billigt är nyckeln eftersom det förmodligen kommer att bryta och de flesta disc golf korgar detaljhandeln vid om 拢195. På så sätt kan enligt Freeman Park Disc Golf Course, när den bryter du bygga en annan. Kom ihåg att din första hembakade disc golf korg kommer inte att vara perfekt, men det ger dig ett sätt att träna och efter att du har byggt några av din egen, bygga din egen kurs.