mynewspapers.net

Hemgjord Detangler för långhåriga hundar

Hemgjord Detangler för långhåriga hundar


Reda ut din pet's Rock kan vara en smärtsam upplevelse för både pet och ägare. Mats i din hunds hår, speciellt de med en längre päls, kan orsaka sår och eventuellt kräver veterinärvård om vänster trassla alltför länge. Att göra din egen detangling spray för din hund är inte bara kostnadseffektivt, men är också lättare att anpassa för din pet's särskilda kappa behov. Med föremål kan du hitta runt huset, du kommer att vara att sätta stopp för dessa irriterande mats i ingen tid alls.

Instruktioner

• Varma upp destillerat vatten i en mikrovågsugn-safe skål för 30 sekunder. Häll hund balsam i en sprayflaska och sedan häll i varmt vatten. Skaka vattenflaskan kraftigt tills vatten och schampo blandas jämnt.

• Lägg till i vetegroddar för blandningar av vatten och balsam, skaka flaskan kraftigt gång tills i vetegroddolja är upplöst. Släppa tre droppar eterisk olja till blandningen och skaka kraftigt. Lukten blandningen. om doften från olja inte är tillräckligt starka för att passa dig, lägga till ytterligare två till tre droppar olja tills doftande enligt dina önskemål.

• Börja med att plocka de större mats isär med fingrarna och plocka på slutet av hund kammen. Inte bada din hund innan reda ut mattor som håret kommer att begränsa. När mattorna är lättare att borsta, spritz en liten mängd detangler på plats och börja borsta tovor ut med tänderna på kammen försiktigt.