mynewspapers.net

Hemgjord Cowboy kläder

Hemgjord Cowboy kläder


Du kan ta nästan alla gamla par jeans och flanellskjorta skapa en hemmagjord cowboy outfit. I själva verket redan skapar en cowboy outfit från kläder och plagg du runt ditt hus ger dig en snabb, billig kostym du kan dra ut när du är på väg till en maskerad eller till en tema fest där cowboys eller vilda västern. Dock kommer att planera lite och sätta vissa förberedelser i din outfit ge det lite mer äkthet och hjälpa din dräkt sticker ut från mängden, speciellt om du inte klä sig som en cowboy på en regelbunden basis.

Instruktioner

• Se dina stövlar. Om du redan har ett par cowboyboots, de användas. Men om du inte spendera dina dagar vallning boskap på en ranch västerut, kan du behöva göra några. Använd ett par bruna skor och skär ut brun konstruktion papper att täcka dem. Använd en svart eller mörk brun krita för att rita en paisley design på papperet.

• Lägga på ett par gamla, slitna jeans. Om du vill gå för mer robust cowboy look, gnugga lite smuts i byxorna och skaka dem. Stoppa byxorna i dina stövlar att se ut som du försöker hålla dina jeans ur leran.

• Lägg ett stort Bältesspänne ovanpå ett läderbälte. Cowboys är kända för sina stora Bältspännen, så detta är en sak du inte vill hoppa ut på. Utformningen av bälte låsbeslaget spelar ingen roll mycket, så länge det är där. Om du inte äger en stor Bältesspänne, kan du klippa en av konstruktion papper eller en bit av brun filt.

• Lägg en leksakspistol och dess hölster på sidan av bältet. Pistolen är valfritt men om du vill dra bort en sheriff cowboy utseende, måste du ta med den.

• Sätta på en långärmad, Pläd flanellskjorta. Knappen tröjan hela vägen upp, men lämna en eller två knappar längst upp ogjort. Om det är varmt utanför, kan du rulla ärmarna upp till armbågarna.

• Knyt en näsduk runt halsen. Näsduken bör annan färg från din tröja så den som sticker ut men du behöver inte oroa dig matchande eller samordna det med resten av din outfit.

• Lägga en läderväst på över din rutiga skjortan. Om du inte har en läder eller bruna västen sitter runt ditt hus, oroa dig inte det. Västen är en valfri kostym.

• Topp av din outfit med en bredbrättad cowboyhatt. Rita på en mustasch med ansiktsmålning eller tvättbara markör och Lägg en tandpetare eller en lång bit av gräs i munnen att ge ditt utseende sista handen.