mynewspapers.net

Hemgjord college gradering meddelanden

Hemgjord college gradering meddelanden


College gradering meddelanden låt dina vänner och släktingar vet om din kommande gradering. Även om de inte fungerar som inbjudan till examensceremoni, ger de information om påbörjande. Istället för att spendera pengar på tryckt gradering meddelanden, kan du skapa formella meddelanden på datorn. Välj en design som passar din smak och innehålla relevant information om din college examen.

Instruktioner

• Öppna ett nytt dokument i ordbehandlingsprogrammet. Ställa in sidstorleken till 6 inches från 4 inches. Detta är en standardstorlek för college gradering meddelanden.

• Ange en gräns för ditt meddelande om college examen. En kantlinje lägger en enkla men dekorativa accent till din meddelande om examen. Du kan välja en enkel linje, dubbla linjer eller en mer utsmyckade kant.

• Skriv inledande rad överst i dokumentet. Om kandidaten skickar ut inbjudan, kan då skolan "meddela" sin examen. Till exempel "College of Business vid University of Kentucky meddelar avläggande av examen av..." Om föräldrarna till graduate skicka in meddelande, raden av inbjudan kan läsa, tillkännage"Mr och Mrs Paul Anderson graderingen av deras son,..."

• Lista den examen namn och grad som tilldelats. Inkludera en-stycketecken så att en tom rad skiljer denna information från den första textraden.

• Skriv information om examensceremoni på nästa rad. Här, kan du inkludera plats, datum och tid för examensceremoni. Även om tillkännagivandet mottagare inte kan närvara vid avläggande av examen, kommer att de uppskatta att veta när den kommer äga rum.

• Skriva ut ert tillkännagivande på elfenben kortpapp. Granska din utskrivna tillkännagivande för eventuella stavfel eller justeringsfel. Skriv ut kopia av din hemlagade gradering meddelanden att skicka till din familj och vänner när allt är klart.