mynewspapers.net

Hemgjord Centerpieces till en examensfest

Hemgjord Centerpieces till en examensfest


Gradering är en spännande tid i livet. Om din älskade en examen från high school eller college, är kasta henne en fest ett bra sätt att visa att du bryr dig. Om du planerar att vara värd för en examensfest, skapa hemmagjord hörnstenarna som är genomtänkta, dekorativa och kommer få gäster tala.

Examensbevis

Med benvit skrivare eller konstruktion papper från ett kontor leverans butik, skapa falska examensbevis. Lämna dem Tom inuti, eller skriva ut något underhållande på insidan, om du väljer. Rulla papperet upp och knyter den med ett band. Använd ett band som är samma färg som de har examen från skolan eller högskolan de snart kommer att delta. Låg på examensbevis i mitten av bordet eller placera dem i en knopp vasen.

Bilder av kandidaten

Gradering är en stor milstolpe, men en av många i livet av din älskade en. Fira de andra viktiga ögonblicken i sitt liv genom att skapa hörnstenarna från bilder på honom. Skriva ut dagis bilder, barndom foton och prom bilder och placera dem i ramar. Slumpmässigt anger du på borden i hela utrymmet. Dessa bilder kommer att få gäster pratar och lägga till en sentimental touch till festen.

Böcker

En bergsäkert hit om din examen är en ivrig läsare eller en engelsk major, denna idé innebär att man använder gamla/begagnade böcker som hörnstenarna. Köpa gamla böcker från en sparsamhet butik eller antikvariat. Om du väljer ett "tema" eller bara slumpmässigt välja gamla böcker, stapla dem eller rada upp dem i tabellerna part. För en touch, knyt med rafia eller band.

Fira deras nästa steg

Inse vad hennes framtiden har införliva karriär eller skola planer i inredningen. Om kandidaten flyttar från high school till college, använda college färger och tryckt ut bilder på maskotar eller skolan logotyp bifogas Popsicle pinnar och placeras i knoppen vaser. För extra färg i vaser, Köp part pärlor i skolan färger och placera dem i botten av vasen. Om partiet är för en college examen flyttar till läkarutbildningen, burkar Fyll mason med bomullstussar, Popsicle pinnar (tunga depressors) och bandage.