mynewspapers.net

Hemgjord Camping kök

Hemgjord Camping kök


Om du tänker äta mer på din camping resa än havregryn och Ramen nudlar kokas i en enda pott, kan så du vilja göra dig själv ett läger kök. Ett läger kök blir, precis som hemma, hjärtat av din campingplats. Det är också organiserade alternativ till att placera alla dina livsmedel och köksredskap i baljor eller lådor, oorganiserade och svårt att sortera igenom, särskilt när livsmedel har öppnats. Ett läger kök kan vara en tillfällig eller permanent struktur.

Instruktioner

• Bygga eller köpa ett förvaringsskåp innan du går camping som kan användas för mat och stängt tight. En rejäl "köksskåp" kan byggd av plywood och bundna eller låst shut. Det är viktigt att skåpet spärrarna tätt för att hålla djur ur den. Detta kommer också att göra redovisade mat lättare.

• Välj en plats för ditt köksområde vid din lägerplats. Kommer du en plats som är platt och som i lä som möjligt. Skapa en vind paus, använder din bil, husbil eller en presenning för att hålla din spis från som blåses ut och dina tallrikar och koppar från som blåses till marken.

• Ställ in tabellerna "L"-konfigurationen eller sida vid sida om du föredrar. Om du bygger dina egna bord, kan du utrusta dem med handdukshängare och cup krokar under för hängande köksredskap. Detta kommer att hålla dem torra och få dem ur vägen. Om ditt läger spis har ben, ställa upp oberoende av tabellerna. Om kaminen behöver en plats vid bordet, placera den i ena änden som är bekvämt för dig. Placera din skärbräda bredvid kaminen på vardera sidan.

• Hänga ditt kök skåp av polack, träd eller på utsidan av din husbil. Om inte, placera skåpet på ett bord, så att locket är om platt på bordet. Om du behöver utrymme och locket inte är för grovt, kan det fungera som en skärbräda. Du kan också placera tallrikar, koppar, kastruller och stekpannor ovanpå skåpet. Du kan också placera skåpet upprätt så att dörren till skåpet öppnas som en vanlig köksskåp, om du föredrar, men skåpet kommer inte vara lika mångsidig.

• Placera din dishpan och andra skålen tvätta redskap på den andra tabellen på motsatt sida. En handdukshängare kan skruvas in i slutet av tabellen, att hänga trasor och handdukar för torkning.