mynewspapers.net

Hemgjord brudkläder dusch Gag gåvor

Hemgjord brudkläder dusch Gag gåvor


Möhippor är ofta formell eller semi-formella frågor. Spel och aktiviteter på dessa händelser kan vara förutsägbar och tråkig. Om bruden i ditt liv har en känsla av humor och äventyr, kommer att hon uppskatta ta emot hembakat gag gåvor på sin dusch. Så länge du också ge bruden en användbar gåva, Hemlagad gag gåvor kan lägga till ett element av underhållning någon brudkläder dusch.

Naturliga Bubble Bath

Fyll en liten påse med torkade bönor. Använd ett sortiment av bönor och dekorera väskan så vackert som du kan, för att göra gåva ännu mer rolig. Paketet bör se elegant. Göra ett kort att fästa väskan med följande instruktioner: "koka 8 koppar vatten i en stor gryta. Tillsätt bönor. Koka bönorna i två timmar och säsongen som önskas. Ta bort bönor från potten och konsumera. Vänta en timme. Fylla ett badkar med varmt vatten. Få i badkaret och låt naturen ger dig alla naturliga bubblor för ditt badkar."

Fotoutskrifter

Ett sätt att erbjuda en gag gåva på en brudkläder dusch är att ge bruden en gåva som är riktigt tacky. Ta ett foto av paret---den mer smickrande eller att äventyra, desto bättre--- och hitta ett företag som kommer skärmen Skriv ut bilden på en badhandduk, ugn handskar, porträtt eller några andra hushåll objekt. Presentera gåva till bruden som om det vore en vanlig gåva. Njut av hennes uttryck som hon försöker agera tacksam för din "tankeväckande" gåva.

Äktenskap Survival Kit

Hitta en medelstora ruta som ser ut som en första hjälpen-kit. Byta namn på rutan "Äktenskap Survival Kit." Fyll i kit med visselpipor, en vit flagga, en mini boll och kedja eller rep för att binda den maken till en stol, brödkavel, snål underkläder, en kokbok och allt annat som du kan tänka dig att lägga till som skulle roa den part gäst och bruden. Du kan också göra detta till en "smekmånad Survival Kit" i stället, och fyll i kit med absurda underkläder och intimitet rekvisita.

Bruna påsar

Ett annat roligt sätt att ge alla en chans att njuta av gag gåvor är att sätta ihop flera konstigt formad bruna påsar fulla av roliga skämt gåvor innan festen. Att partiet gästerna gissa vad pris är i påsar och bjuda på dem. Den person som ger den högsta för varje påse får ta påsen hem. Bruden får ta alla pengar ska användas för bröllop eller henne gift nyligen liv.