mynewspapers.net

Hemgjord bröllop mottagning mittpunkten idéerFör många par är hörnstenarna en av de viktigaste delarna av bröllopsplanering mottagning. Hemgjord hörnstenarna erbjudande par ett bra sätt att anpassa deras bröllop mottagning och bo i deras budget. Det kan vara lättare än du kan utforma bröllop hörnstenarna som passar tema, färger och stil av mottagandet.

Fyllda glas orkaner

Köpa höga klarglas orkaner eller andra fartyg från lågprisbutiker, loppmarknader eller varvet försäljning. Fyll dem med föremål som frukt i färger som matchar temat bröllop; färgglada frukter som äpplen, apelsiner, citroner och limefrukter fungerar bra. Som ett alternativ, försök fylla orkaner 1/3 full med färgglada kulor och lägga till en stor pelare ljus göra en elegant mittpunkten.

Krukväxt Centerpieces

Krukväxter gör fantastiska hörnstenarna och kan ofta planteras i parets hem efter bröllopet. Välja växter efter säsong. För December eller jul-tema bröllop, knyt en vacker rosett runt en krukväxt julstjärna. Våren brudar kan använda krukväxter lökar som tulpaner, påskliljor och hyacinter för hörnstenarna; välja färgglada krukor eller Linda terrakotta krukor med färgglada band att samordna med bröllop färgerna.

Hösten Centerpieces

Fyll korgarna med pumpor, kalebasser och blad och slips med en orange, vinrött eller bruna bågar för en härlig höst tema mittpunkten. Du kan också dekorera olika stora pumpor med guld eller silver sprayfärg och grupperar flera målade pumpor i centrum av varje tabell för ett elegant hösten utseende.

Vinflaska Centerpieces

Vinflaska hörnstenarna är ett utmärkt val för vin-älskande par och vingård-tema bröllop. Har vänner och familj spara tillräckligt tomma vinflaskor till har en eller mer vid varje bord--spara bara en färg flaska, eller mixa och matcha för en eklektisk look. Köpa blommor med långa stjälkar eller skär dem från en trädgård och placera en eller två stammar i varje flaska. Placera en flaska i centrum av runda bord eller linje flera flaskor ner centrum av rektangulära bord.