mynewspapers.net

Hemgjord bröllop höjdpunkten idéer för en svart & vit tema

Hemgjord bröllop höjdpunkten idéer för en svart & vit tema


Planerar en formell middag eller mottagning för ett bröllop, kräver oftast någon form av tabell inredning. Anser hemlagad hörnstenarna för varje tabell om du planerar ett bröllop mottagning. Om din färgsättning är svart och vitt, kan du göra din egen svarta och vita hörnstenarna i hemmet, utan att betala höga kostnader för färdiga eller egna hörnstenarna.

Blomsterarrangemang

Skapa ett svart och vitt blomsterarrangemang genom att välja blommor som oftast växer i vitt. Välja blommor som prästkragar, rosor, liljor, syrener, orkidéer eller någon annan blomma som är vit. Att införliva svart i arrangemanget, sprayfärg några grenar med svart sprayfärg och lägga till dem till ditt arrangemang. Placera ordningen in en svart vas eller annan behållare.

Cupcake mittpunkten

Grädda devil's food cake cupcakes och frost dem med vit glasyr att skapa en svartvit ätbara mittpunkten. Använd inte en mjölkchoklad baserade tårta eftersom det kommer att se brun i stället för svart. Devil's food cake ger dig närmast skuggan till svart, om du vill lägga till karamellfärg innan bakning. Placera cupcakes på multitiered cupcake ställning för visning i centrum för varje tabell. Använd cake decorating godis som strössel eller mörk choklad spån att lägga till några fler svarta på toppen av varje cupcake.

Ballong mittpunkten

Placera en ballong bukett på varje bord. Använda svartvita ballonger tillsammans i en bukett eller Använd antingen svarta eller vita ballonger och andra färg för de band som håller dem. Använd en svart eller vit objekt som en vikt. Du kan köpa ballong vikter på någon part leverans butiken eller använda en pappersvikt eller småsak. Skära strängar för ballonger på olika längder att justera höjden på varje ballong och skapa en "gäng" formation.

Candle mittpunkten

Köpa några kandelabrar för varje tabell. Använda spray färg för att måla dem svarta, och placera dem i centrum för varje tabell över en oinramade spegel. För att lägga lite extra vit färg till spegeln, drapera några vita spetsar material över det innan du placerar kandelabrar på toppen. Placera vita ljus i kandelabrar till lägga till vit till toppen av stommen. För en mer "jordnära" ljus arrangemang, måla en stora, grunda, trä skål svart med akrylfärg. Placera vita och svarta stenar i skålen, och placera tätt vitt te ljus ljus mellan stenarna på ytan.