mynewspapers.net

Hemgjord bröllop gåva korg idéer

Hemgjord bröllop gåva korg idéer


Hemgjord presentkorgar är en tankeväckande idé för bröllop. Beroende på din budget och hur väl du känner det lyckliga paret, kan gåvor inuti vara så varierad och olika som din vänskap. När ger en hemlagad gåva, kan du vara säker på lyckliga bröllop inte har fått någon två korgar som är densamma. Att ge en hemmagjord bröllopstema gåva korg är en hyllning till en lång vänskap på denna speciella dag. Vara kreativ med din bröllop korg och det finns oändliga idéer för att göra det en minnesvärd gåva.

Favoritmat

Begränsa inte din bröllop korg till kex och ost. Om man och hustru är chocoholics eller älskar smaksatt popcorn, få dem ett urval av deras favorit smaker. Många gammaldags godis företag erbjuder förpackningar som kan anpassas för mottagaren. Göra presentkorg extra speciell genom att minnas någon diet, till exempel lägga till sockerfri godis om mottagaren är diabetiker eller följer en glutenfri diet.

Vin och Champagne

För vin och alkohol aficionados, lägga till provstorlek drycker i din korg. Om du kommer från långt bort till vara en del av bröllopet, och din hemstad har en liten vingård eller en boutique wine shop, få ett urval av röda, vita och roséviner för par att njuta efter bröllopet. Om de gynnar sprit eller champagne, lägga till en fullstor flaska och urval av delikatesser att gå med den.

Romantiska idéer

Om du är goda vänner med det lyckliga paret, välja en rolig eller stygg romantisk gåva korg. Tillsammans med mat och vin-måsten, tillsätt choklad-omfattas jordgubbar och ett presentkort för ett par spa retreat. Om du vet var de smekmånad, lägga till ett särskilt intyg för något de kan göra tillsammans väl framme, såsom snorkling eller en privat guidad tur i staden.

Tankeväckande tillägg

Bröllop är en tid att reflektera över din vänskap eller familjen bond, så att sätta hänvisningar till din relation i bröllop korgen ger en hemlagad touch. Göra ett fotoalbum som full av minnen och placera som tillsammans med resten av dina godsaker för bruden och brudgummen. Rama in ett foto av hela gänget sista gången du fick tillsammans. Eller, om du är begåvad med det skrivna ordet, skriva en kort dikt tillägnad paret och rama in den.