mynewspapers.net

Hemgjord blomma dekorationer till bröllopOm du vill ge ditt bröllop mottagning en kreativ, skräddarsydda utseende, designa din egen hemlagade blomma dekorationer. Inte bara kommer du spara pengar genom att göra din egen tabell inredning, men du kommer också helt anpassa den för att återspegla din mottagning tema, stil och färger. Använda handgjord blomma dekorationer som iögonfallande mottagning tabell hörnstenarna.

Underwater Blom

Skapa en eklektisk bröllop tabell mittpunkten genom att dränka en blombukett i vatten. Blommig inredning kommer fånga gästernas ögon med sin oväntade. Välj din favorit klarglas vaser i kvadrat, cirkulär eller höga, cylindriska former. Samla ihop en bukett av rosor, liljor eller någon annan typ av blommor och skär stjälkarna så att Blom når toppen av vaser utan sticker ut dem. Knyt längst ner på stjälkarna tillsammans med en bit snöre att hålla buketten på plats och Ställ in den i vasen. Ställ in en liten sten i mitten av buketten att tynga ner och fylla vasen med tillräckligt med vatten för att helt dränka blommorna.

Rose krans

Skapa kransar vita rosor att använda som tabell hörnstenarna. Starta genom att blötlägga en 12-tums florist skum krans i kallt vatten tills det är mättat. Snip vit ros härrör 2 inches under Blom. Sätt in ros stjälkar i vatten-indränkt kransen, som helt täcker den topp och sidor med blommor för att skapa en fullständig, lummiga utseende. Kransen i tabellen mottagning centrum och placera ett vita pelare ljus i mitten för att ge mjuk belysning. Använda färgglada rosor och ljus för att matcha ett bröllopstema om du önskar.

Godis-färgade mittpunkten

Utforma ljusa, nyckfull bröllop mottagning bord inredning godis färger och ätliga behandlar. Denna inredning är idealisk för dagtid eller carnival-inspirerad bröllop teman. Börjar med att fylla en klart glasvas med någon typ av färgglada godis, till exempel gumballs, gelékarameller, godis-belagt choklad bitar eller gelé bönor. Använda hjärtformade godis som en romantisk touch. Skapa en bukett av orange, gula och rosa rosor och tulpaner och placera de Blom stjälkar i enskilda florist vatten flaskor. Sätt blommorna i godis att skapa en levande arrangemang.

Pitcher vas

Skapa en söt, lantlig stil med vintage vita krukor som blomvaser. Fyll kannan med vatten och sätt in en bukett blommor, som vit och mjuk rosa rosor, pioner och stargazer liljor. Infoga en enda grön vinstock och låt den kaskad över sidan av kannan som en trädgård-inspirerade touch. Knyt ett organza rosett med ett bröllop tema färg till pitcher's handtag att avsluta utseendet.