mynewspapers.net

Hemgjord BBQ trailer

Hemgjord BBQ trailer


Skapa en släpvagn monterat bbq är ett projekt som många grillning och grill entusiaster företa sig för att ha den goda smaken varhelst de vill laga. Alla olika typer av hemlagad bbq släp har skapat - med bbq till en helt ny nivå. Vissa har nyckfull design, andra är stora i storlek, medan de flesta är rent funktionell att passa behoven hos den person bygga det. En transportabla bbq kan vara ett bra komplement till någon händelse eller ens en pengar att göra endeavour.

Instruktioner

• Välja storlek på trailern att transportera bbq enheten. Om du planerar att använda detta för stora funktioner och har en multi surface bbq med en stor fyrkantig fot, kan fyra hjul släpvagn vara perfekt. Denna typ av släpvagn kan hysa en stor bbq, tillbehör och andra verktyg, och du kan även ha en arbetsplats att stå på släpet under matlagningen. En mindre mer mångsidig bbq släpvagn kan vara av två hjul typ som hus bara bbq och är lättare att manövrera.

• Montera eller bygga din bbq grilla och röka enhet. Om du bygger en själv vara säker mätningarna är kompatibla med släpet du har valt, och ben konstruktion är sådan att du kan koppla den permanent till släpet. Om du köper dina grill gör samma innan du köper din enhet. Hemgjord bbq enhet planer på att göra dem från stort metallfat eller gamla propan tankar kan hittas på compuvices.com.

• Blockera trailern ordentligt med trä, vind block eller tegel framför varje däck. Säkra tungan stöd för att hålla släpet upprätt. Om släpet har en tunga stöd att hålla den nivå du kommer att behöva använda en jack stå eller någon typ av säkert stöd för att hålla släpet / bbq tippar. Detta är inte bara en tillfällig nödvändighet medan du arbetar med projektet, bbq kommer att behöva säkras före användning på valfri plats.

• Lyft bbq enheten på trailern och manövrera det till den plats du vill att det ska sitta permanent. Markera position av benen på sängen innan du som arbetar i de fall det rör sig medan du bifoga en eller flera av benen. Om du svetsar bbq till släpet permanent, måste trailer sängen också vara metall och en kompatibel typ som metall benen på bbq kommer att följa. Använda plåt och svetsare att säkra bbq och skapa fästen om detta är den metod som du använder.

• Borra genom både botten av ett bbq ben och rakt ner igenom sängen av trailern. Montera en av bultarna och säkra den med skiftnyckel. Flytta till det andra benet, se till att den matchar med markerar du placerat och borra genom denna andra benet / säng. Fortsätt tills alla fyra ben är säkrade.

• Kolla hela bbq enheten över och vara säker på alla skruvar och fästelement är säkert och tight. Använd skruvmejseln att dra åt någon som inte är. Bbq kommer att resa och ibland dessa kan bli lös föranleder bbq till skallra eller delar att flytta. Det är en bra idé att hålla en liten uppsättning verktyg för att säkra någon lös hårdvara på resmålet när du reser med hemgjord bbq trailern.

• Montera ytterligare objekt i läge på trailern, som ett tillbehör låda, förvaringsfack eller verktygshållare. Fästa släpets till bilen, avblockera däcken och släppa tunga stöd. Hemgjord bbq trailer kort avstånd vara säker på att allt är säkrad med bil och i god drift.