mynewspapers.net

Hemgjord bästa vän FödelsedagspresenterRinger någon din "bästa vän" är ingen liten bedrift. Ni två har förmodligen varit oskiljaktiga för så länge du kan minnas, och när födelsedagar rulla runt, du vill göra något extra speciellt. Special betyder inte nödvändigtvis dyrt, eftersom du kan överraska er med hemlagad gåvor båda.

Musik

En sak som kan göra dig och din bästa vän "bästa vänner" är din kärlek av samma musik. Skapa en spellista som innehåller några av dina tidigare och några okända låtar som du tror att hon kan njuta. Du kan bränna spellistan till en CD, eller gå ett steg längre i att göra en mixed tape, dekorera locket med bilder på er två i hela din vänskap tillsammans med privat skämt.

Ord

Om du har ett sätt med ord, kan du alltid penna en födelsedagspresent för din bästa vän. Skriva en rolig eller sentimental dikt om hur glad du är att ha honom i ditt liv. Du kan också skriva en berättelse baserad på en av dina äventyr, eller skapa en fantasifull berättelse om två i gamla väst eller yttre rymden. Om du har några musikaliska talang, skriva en låt om några av dina kapris tillsammans.

Konst

Du behöver inte vara Rembrandt att skapa en meningsfull konstverk för din bästa bud. Använd några av dina delade intressen som grund för ditt arbete. Till exempel om ni båda gillar serier, skissa en av dina favorit tecken med ett speciellt meddelande bifogas. Om du inte har konstnärliga böjelser, skapa ett collage av bilder på er själva och andra bilder på en stor affisch styrelse eller kartong.

Mat

Är att du vet din bästa vän bättre än någon annan, vet du de läckra godsaker som skulle göra hennes födelsedag ännu mer speciell. Ta reda på hur att göra hennes favorit efterrätt, som ananas upp och ner kaka eller morot tårta kakor, och lämna dem på hennes främre dörr som en överraskning. Ta gåvan ett steg längre genom att skapa hennes dröm måltid från början till slut, och göra en natt av festligheterna.