mynewspapers.net

Hemgjord bänk Grinder slipning skiva

Hemgjord bänk Grinder slipning skiva


En bänkslipmaskin använder en slipning bälte för att slipa trä eller metall objekt. Vissa har förmågan att acceptera en skiva bifogad som passar på sidan av större bälte utrusta rullar. Denna församling ofta har en platt guide som låter en woodworker att slipa objekt på mer exakt 90-graders vinkel. Dessa skivor är gjorda med harts och slipmedel och kan byggas hemma. De endast passar bänkslipar konstruerad för slipskivor, emellertid.

Instruktioner

• Mäta bredden på den malande bälte skivan bifogad fil med en kompass. Hitta radie genom att placera en punkt i dödpunkt bulten och utöka andra kompass punkt (arm med penna) till kanten av skivan tallrik fastsättning området.

• Placera kompassen på ett papper (hålla din RADIUS-mätning) och dra ut cirkeln genom att flytta kompass penna runt kompass punkt.

• Klipp ut cirkeln med hjälp av ett par skarpa, exakta workshop sax.

• Tillämpa ett harts lim förening på ytan av papperet. Täcka hela ytan med en generös mängd av harts med en pensel eller plast skrapa.

• Strö slipmedel som sand eller metall anmälningar till harts, som täcker hela området med en jämn mängd nötande material. Låt torka i flera timmar tills harts botemedel.