mynewspapers.net

Hemgjord årsdag presenter från barn

Hemgjord årsdag presenter från barn


Fira dina föräldrars kommande års, kan du göra en speciell hemlagad gåva. Lyckligtvis, tankeväckande hemlagad gåvor omfattar en mängd olika idéer, inklusive en gåva korg fylld med artiklar som både mamma och pappa skulle njuta, fotopresenter som en hemmagjord scrapbook, eller en inramad personlig dikt.

Årsdagen gåva korg

Gör dina föräldrar en hemmagjord presentkorg som en tankeväckande och praktiska årsdag närvarande. Allt du behöver är en korg (tote påsar, hinkar och baljor kan användas också) och objekt att sätta i den. Vissa objekt som skulle kunna ingå i årsdagen gåva korg är hans och hennes badrockar, bakverk, kex och ost, ett presentkort till en restaurang för dina föräldrar njuta eller biobiljetter.

Kupong bok

En kupong bok är en bra present till dina föräldrar på deras årsdag, och kan göras hemifrån enkelt och billigt. För det första besluta vad kuponger för att ge dina föräldrar. Dessa kan omfatta "Jag ska göra rätterna för en vecka" eller "Jag ska tvätta båda dina bilar" kuponger. Genomtänkta åtgärd som du tror att dina föräldrar skulle uppskatta kan ges via Kupong boken. Att skapa boken, skriv gåva åtgärder på vanligt vitt eller konstruktion papper och sedan häfta sidorna tillsammans.

Hemgjord fotopresenter

Gör dina föräldrar hemlagad foto gåvor från en mängd olika familjefoton. En idé är att göra en ram att hålla deras bröllopsfoto. Till att börja köpa en oavslutad fotoram från en farkost butik. Dekorera ramen med färg, klistermärken, knappar eller andra utsmyckningar innan inramning bröllopsfoto i den. Andra hemgjord fotopresenter inkluderar en klippbok eller foto album, eller att ha en bild tagen av dig själv och/eller dina syskon och inramning det för dina föräldrar.

Blommor i en målad pott

Blommor gör härliga gåvor och, när den placeras i en målad pott, kan också göra genomtänkta och kära. Köp en vanlig blomkruka från ett hem förbättring butik, samt planteringsjord jord och fröer av blomakuturer eller lökar. Måla potten med tempera färg i någon design. Hobbybutiker sälja en mängd olika stenciler om du inte känner dig bekväm med din ritning färdigheter. När potten är målade och torr, Ställ in jord och blomma frön eller lökar i potten och ge till dina föräldrar för deras årsdag.

Årsdagen dikt

Skriva dina föräldrar en årsdagen dikt som förklarar hur mycket du älskar och respekterar dem. Dikterna kommer i många former, längder och stilar. De behöver inte vara perfekt eller ens att rimma. För att göra dikten ännu mer speciell, använda markörer eller kalligrafi pennor för att skriva det i handskriften bästa på en bra bit av papper eller kort stock. Rama in handskrivna dikten och ge den som en present till dina föräldrar att skatt.