mynewspapers.net

Hem rättsmedel för illamående under graviditeten

Hem rättsmedel för illamående under graviditeten


Illamående drabbar nästan 70 procent av gravida kvinnor, och för vissa, att hitta lättnad verkar omöjligt. Eftersom ett receptbelagt läkemedel som ofta används i 1970- och 1980-talet förbjöds för användning i vissa länder på grund av stämningar länkas till många fosterskador, sannolikt inte läkare kan ordinera mot-kväljningarna läkemedel till gravida kvinnor. Huskurer används med stor framgång och utan biverkningar. Huskurer i denna artikel har hjälpt tusentals kvinnor att övervinna deras morgon, middag och kväll sjukdom under graviditet.

Kex

Hem rättsmedel för illamående under graviditeten


En av de mest rekommenderade rättsmedel äter saltine kex, helst på morgonen innan du ens komma ur sängen; hålla en förpackning på nattduksbordet och långsamt äta två eller tre innan du stigit upp. Detta hjälper till att absorbera en del av överskottet syra i magen och börjar matsmältningssystemet före störa balansen. Saltines är mycket mild, har ingen krydda och kommer i en mängd nonfat, hela vete och låg natrium så de lämpar sig för många graviditet Dieter. Om du är på en mycket begränsad kost kan du ersätta vanligt ris kex. Poängen är att få något mild, ren, enkel och stärkelserika in i magen för att sedan stiga. Du kan också hålla kex å att äta hela dagen.

Lollie dyker

Hem rättsmedel för illamående under graviditeten


Sugande på klubbor eller hårt godis hjälper också till med illamående genom att få socker i blodet och lugnande magen. Klubbor kan ge snabb lindring när du är ute och börjar känna illamående. Preggie dyker och Preggie droppar är några speciellt tillverkade godis som använder örtextrakt känd för lugnande magen som peppermint, spearmint, citron och ingefära och lägre socker än några andra godis. Sockerfritt godis droppar eller klubbor är också effektiva, särskilt peppermints. Poängen är att hålla munnen fuktig, hålla svälja och hålla något i magen.

TeVarmt te är särskilt tröstande under graviditet. En kopp kamomillte kan mildra eventuella illamående kan du uppleva. Kamomill är känd för avkopplande nerverna och lugnande magen. Du kan lägga till lite honung i te om du inte gillar smaken. Om du inte är en varmt te dricker, då göra iskallt kamomillte. Du kan också få kamomill extrakt kosttillskott på hälsokostaffär. Kamomill är en av de säkraste örterna att använda under graviditet, men innan ta några örter bör du alltid kontrollera med din läkare först.

Ingefära

Ingefära har länge varit känt att stävja illamående. Det har använts i århundraden av asiatiska läkare för att behandla magbesvär och illamående. Du kan dricka ingefära te, ta ingefära caplets, laga mat med ingefära eller suga på ingefära godis. Oavsett hur du väljer att ta ingefära, är det väl värt att lägga till din graviditet diet, som det också stöd i matsmältningen. Ingefära är en mycket stark krydda--om du inte gillar smaken, försök med piller så du kommer inte att smaka det alls, sugande på ingefära droppar eller äter kanderad Torkad ingefära. Ingefära och kamomill och ingefära och pepparmint te är också gott. Om du gillar smaken, sprida en ingefära sylt eller gelé på saltine kex kan hjälpa dämpa illamående.