mynewspapers.net

Hem rättsmedel för hudproblem på american eskimo hund

Hem rättsmedel för hudproblem på american eskimo hund


Enligt American Eskimo Dog Guide är det vanligt för Amerikanen eskimå hund att uppleva överdriven repor och irritation. Som ett resultat, de kan få infektioner och hudproblem såsom oroshärdar, inflammation och håravfall. Behandlar hudproblem med huskurer kan lindra vanliga hudproblem i Amerikanen eskimå hund.

Håravfall

Håravfall hos American Eskimo hund kan leda till solbränna. Hundar behöver deras hår för att upprätthålla kroppstemperaturen, särskilt i kallt väder. Enligt lätt hem rättsmedel fungerar goldenseal ört bra vid behandling av håravfall. Applicera direkt på hundens hud att bota håravfall och förhindra att det händer igen. Enligt Omega 3 sällskapsdjur hälsa är linfrö också ett effektivt botemedel mot håravfall. Den innehåller Omega 3 fettsyror som är effektiva för att hålla hundens hår återfuktat också. Ta två matskedar linfröolja i hundens mat en gång om dagen för att behandla aktuella håravfall och förhindra att det händer igen. (Referens 3)

Överdriven klåda

Överdriven klåda kan orsakas av loppor. För att lindra hundens hud, blanda en matsked goldenseal extrakt, en till två uns av jojobaolja och ett par droppar tea tree olja och extra virgin olivolja i en medelstor sprayflaska. Fyll sprayflaska resten av vägen med en halv och hälften blandningen av vatten och vinäger. Spraya blandningen på hunden två gånger i veckan och massage på huden. Beroende på graden av hot spots, kan du applicera blandningen upp till två till fyra gånger om dagen. Hundarnas naturliga botemedel rekommenderar att skapa en växtbaserade loppor dopp från rosmarin att förhindra loppor. Lägg två koppar rosmarin i kokande vatten. Låt den branta i cirka 30 minuter. Då, olika bladen från vattnet med en sil. Lägga om en gallon varmt vatten, tillräckligt för att täcka hundens hud. Häll blandningen över hunden och låta det självtorka.

Allergier

Jorden klinik sägs att varje hem med hundar ska ha äppelcidervinäger. En av de många fördelarna den har för hundar är att lindra allergier. Häll äppelcidervinäger i en sprayflaska och spraya på hundens hud. Detta hjälper till att lindra klåda orsakad av allergier. Om din American Eskimo har redan utvecklat oroshärdar överdriven scratchning, utspädd ättika i vatten för att minska styrkan och hindra den från att brinna hans hud. Lägg till två teskedar äppelcidervinäger i hundens dricksvatten att lindra andra symtom på allergier som nässekret, hosta och rinnande ögon. Några droppar ättika i en hunds öron också hjälper till att lindra öra infektion.