mynewspapers.net

Hem rättsmedel för heartworms hos hundar

Hem rättsmedel för heartworms hos hundar


Heartworms är sällan finns i människor, men är vanligt förekommande hos hundar. Hundar som allvarligt smittade kan ha flera hundra maskar i deras hjärta och blodkärl. Tecken på heartworms hos hundar inkluderar hosta, aptitlöshet, viktminskning och svaghet. Medan många over-the-counter produkter kan bota heartworms, kan några huskurer prövas innan spendera alltför mycket pengar på kommersiella produkter.

Immunsystemet

Att se till att din hund har ett friskt immunsystem kommer att hjälpa honom att vara mindre benägna att bli smittad av parasiter. Heartworms är interna parasiter och en frisk hund kan döda larverna som heartworms lämna i blodet. Ett friskt immunsystem dödar larverna och hålla dem från att nå vuxen mognad, som kommer att orsaka skada. Ge din hund lever tonic kapslar dagligen att se till att han kommer att ha starkt immunförsvar. Dessa kapslar kan köpas i de flesta hälsokostbutiker eller på nätet.

Mygga

Eftersom myggor kan överföra hjärtmask larver till din hund, är det en bra idé så att myggen komma nära hunden. Hålla myggorna borta genom att minska deras reproduktion webbplatser och använda repellenter på din hund. Genom att eliminera avel platser såsom stående vatten, kommer att myggen vara mindre benägna att komma. Pyrethriner och permethrins finns i många butiker och tillämpas på din hund att förhindra myggbett.

Diet

En hälsosam kost är viktigt för att förhindra infektioner som heartworms hos hundar. Din hund ska äta grönsaker, frukt, rå mat och färskvatten. Undvika att ge din hund mjölk och livsmedel som innehåller socker, konstgjorda smaker och färger. Även om din hund har heartworms, bör du mata honom råa grönsaker och livsmedel att öka sitt immunförsvar. Detta kommer för att bli förfölja av heartworms.

Träning

Regelbunden motion stärker hundens cirkulationssystem och hjärta. Med bra blodcirkulation blodet flyter bra genom kärlen och förhindrar infektion som heartworms. Träning spelar också en viktig roll i hunden med ett friskt hjärta.

Vitlök

Utfodra din hund vitlök kommer att hindra dem från att få myggbett, vilket är vad som leder till hjärtmask, eftersom myggen överföra sjukdomen. Utfodra din hund bara en liten nypa färsk vitlök dagligen skickar en lukt genom hundens hud som myggorna inte vill bita.