mynewspapers.net

Hem rättsmedel för eksem hos hundar

Hem rättsmedel för eksem hos hundar


Ordet "eksem" används för att beskriva många hudsjukdomar hos hundar, enligt Doggy's Paradise. Symtom på eksem är kliande, fjällande hud, utslag och gupp. Det finns många olika orsakerna till eksem hos hundar. Det finns dock några hem rättsmedel för att lindra hundens obehag.

Betydelse

I många fall är eksem hos hundar en allergisk reaktion mot något de ofta kommer i kontakt med i deras miljö. Genom att ta bort exponering för retande ämnen som rengöring produkter eller loppa medicin, kan du rensa upp din hund allergisk reaktion.

Aktuella behandlingar

Enligt NaturalDogHealthRemedies.com, det finns en mängd av utvärtes behandlingar du kan tillämpa på din hunds kliande områden att minska eksem irritation. Du kan till exempel använda en havre grötomslag till kliande områden. För att göra en grötomslag, bara koka lite havregryn tills det blir en pasta. När den svalnar, tillämpas på de drabbade områdena. Du kan lämna den på huden på obestämd tid, som det så småningom torkar och ramlar av. Grönt te kan också användas på ett liknande sätt. Brant några påsar i vatten och när den svalnar, tillämpa det till kliande områden.

Inre behandlingar

Ibland, är eksem bara en reaktion på låg kvalitet hundmat. Ibland kan något så enkelt som att byta till en högre kvalitetsmat lösa frågan. Det finns också många växtbaserade alternativ som potentiellt kan hjälpa med eksem som rödklöver, vitlök eller nässlor. Beroende på ört finns den i kapsel, rå eller tinktur form. Du kan administrera kapseln som du skulle en normal piller eller lägga till raw ört eller tinktur i hundens mat. Innan du påbörjar någon behandling, se till att du talar med en holistisk veterinär.