mynewspapers.net

Hem rättsmedel för att ta bort mögel lukt

Hem rättsmedel för att ta bort mögel lukt


Unket, unken lukt av mögel är vanligtvis förknippas med förekomsten av mögel eller mögel i hemmet. Den första försvarslinjen mot mögel lukt är att säkerställa det inte finns några spår av mögel eller mögel i hemmet. När mögel tas bort, kan du vidta åtgärder för att bli hem för lukten, också. Det finns många kommersiella produkter tillgängliga att fräscha och deodorise hem, arbeta hem rättsmedel effektivt för att ta bort mögel lukt utan kostnad eller kemisk exponering.

Vinäger

Vinäger är en naturlig deodoriser som effektivt tar bort mögel lukt, medan också döda någon liten mögel sporer som finns i ditt hem. Vinäger kan användas i en mängd olika sätt att ta bort mögel lukt. Hälla outspädd ättika i en sprayflaska och spritzing det i ett rum eller ett område som du skulle en luftfräschare är ett sätt att ta bort mögel lukt. En annan metod att ta bort mögel luktar med vinäger är att Häll ättika i en skål och Ställ in den i rummet för att effektivt ta bort mögel och andra lukter i några dagar. Svår mögel lukt kan bekämpas genom kokning 1 eller 2 koppar ättika på spisen och låta doften att föras genom rummet. Om du är orolig för lukten av ättika, Tänk på att det försvinner inom en timme eller mindre när spritzed eller kokt.

Bakpulver

Bakpulver tar bort lukten av mögel genom att absorbera lukter från den omgivande luften. Denna naturliga substans är vanligt att ta bort mat lukter från kylskåp, men det fungerar effektivt i alla rum. Plats bakpulver i skålar och skålar i rum påverkas av mögel lukt. Strö bikarbonat över mattan och stoppning och låt det sitta över natten. Vakuum nästa morgon för att ta bort bakpulver och mögel lukt absorberas av det. Om källan till mögel lukten är badkaret, avlopp eller sjunka, fukta ytan eller hälla vatten i avloppet, då följa genom att stänka bakpulver över ytan eller in i avloppet och låta det sitta i 20 minuter. Skölja bakpulver i avloppet och skrubba badkar eller sjunka ytor före sköljning.

Blekmedel

Vanliga hushålls blekmedel dödar mögel och tar bort den associerade lukten. Den finns i pulverform för källare eller crawl utrymmen. Om du använder flytande blekmedel, späd den i en lösning av 1/2 kopp blekmedel till 1 gallon vatten. Bleach är en starkt remover mögel dofter, men du måste använda det med omsorg och försiktighet. Bära gummihandskar så lut inte torka ut eller irritera huden. Öppna fönster att cirkulera frisk luft och göra säker sällskapsdjur och små barn övervakas eller ut ur rummet helt och hållet. När du använder blekmedel att ta bort mögel lukt, alltid skölja med vanligt vatten efteråt.