mynewspapers.net

Hem rättsmedel för att ta bort en spray tanSpray tanner kan appliceras med en airbrush-teknik av en professionell tekniker eller direkt från en över counter, flaska produkten av alla genomsnittliga joe. I stället för att få en bronserad perfektion hudton, avveckla många föräldrar som väljer att spray tan gå runt ser ut som en färsk-plockade morot. Lyckligtvis finns det några metoder för att återställa din hud till dess normala färg med giftfritt ingredienser som de flesta människor har på hand hemma.

Hoppa i poolen

Om du har tillgång till en klorerade eller kan hitta en i ditt område, är detta det enklaste sättet att bli av med en dålig spray tan. Tillbringa några timmar simma och låta kloren sjunka in och lösa upp pigmenten i spray produkten. Även om denna metod inte kanske fungerar på första försöket, om du kommer tillbaka och tillbringa tid nedsänkt i vattnet bör du se otroliga resultat. Se till att poolen är klorerade tillräckligt för bästa resultat, men inte dumpa överdriven klor i din egen pool eller någon annan tänkande som kommer att påskynda processen.

Socker och krydda

Socker, varmt vatten och citronsaft kan blandas ihop till en pasta för spray tan som brukar komma med tvål och vatten i duschen. Sprida pastan över de spray-garvade områdena av kroppen. Använd dina händer eller en liten, fuktig handduk för att tillämpa klistra jämnt, och låt det sitta i minst 10 minuter. Använd en nagel borste eller lava tvål medan sköljning av pastan i en varm dusch för några fläckar som Visa sig vara svårt att bli av med.

Väteperoxid

Om alla naturliga pasta inte gör susen kan du prova väteperoxid. Blanda en del vatten och tillämpa den på de områden som fortfarande har några missfärgning. Använd en trasa som ansikte och hålla blandningen av ditt hår. Kan du Vira en handduk runt huvudet som en försiktighetsåtgärd, eftersom även när utspädd peroxiden kan förändra din hårfärg och ger dig ett helt nytt problem att hantera. Låt de områden du riktar torr helt och ta en varm dusch att slutföra processen.

Hålla med varma duschar och bad

Använda vissa body scrubber produkter och strösocker tvål blandningar i duschen. Om en lång dusch session inte gör underverk, ta tre eller fyra varma duschar en dag och hålla Skrubba huden där spray klamrar sig fast eller inte att tvätta bort. Blötlägg några timmar i ett varmt bad med EPSOMSALT, babyolja och bakpulver om de duscha inte göra en buckla. I de flesta fall är uthållighet nyckeln. Fortsätt med en daglig rutin för flera varma duschar och bad, och så småningom även de mest envisa spray tan kommer att blekna bort.