mynewspapers.net

Hem rättsmedel för att stoppa ångest hos hundar

Hem rättsmedel för att stoppa ångest hos hundar


Precis som människor, kan hundar drabbas av ångest. Den vanligaste formen för hörntänder är separationsångest. Dock kan hundar också bli orolig över stressiga situationer inom ett hem, högljudd bullren, plötsliga förändringar i omgivningen som ett drag och tillägg av nya husdjur. Det finns receptbelagda mediciner för att behandla hund ångest, det är billigare och vissa säger hälsosammare att använda naturläkemedel kan du hitta i ditt hem.

Kamomillte

Kamomill är en ört som lugnar nerverna och ofta inducerar sömn hos människor och hundar. Ge din hund några klunkar (eller slickar) kamomill te innan en stressande händelse. Du kan också njuta mat eller behandlar i te att hunden äter det och te kommer att absorberas. Kamomillte kan hittas på de flesta hälsokost butiker samt vanliga livsmedelsbutiker och massa merchandise kedjor.

Aromaterapi

Aromaterapi har visat sig hjälpa människor och det kan vara ganska effektiva i medhjälp hundar med nervositet och oro. Stimulera din hunds luktsinne med lugnande dofter som lavendel och vanilj. Använda en plug-in luftfräschare som långsamt frigör doften eller en pinne diffusor som bränner bort en pinne för att frigöra doften. Nyare rörelse-upptäcka spray system fungerar också bra.

Havre

Havre har stora nerv-lugnande egenskaper och är extremt friska också. Pure (inga konserveringsmedel och extra aromer lagt) havregryn kan tillagas och lagt till hundens vanliga mat, torka eller våt. Koka en kopp havregryn och servera under måltiden innan en ängslig händelse som kan orsaka hunden ha en ångest problem.

Andra örter

Flera örter har visat sig vara effektiva i lugnande ångest. Örter kan läggas till vatten, konsumeras hela muntligen eller gnuggade på hundens tass eller bakom örat. En blandning av ingefära, kamomill, passion flower och valerian root har varit visar att lindra orolig tendenser.